KFD
Nyheder

Skov til Færøerne

Selv om de vindomsuste øer i Nordatlanten ikke har mange træer, så er det alligevel rigtigt at sige, at de til efteråret får Skov på Færøerne…

Morten Skov -blev valgt på generalforsamlingen til udvekslingstur til Færøerne
Morten Skov -blev valgt på generalforsamlingen til udvekslingstur til Færøerne

På tirsdag aftens generalforsamling valgte KFDs medlemmer at belønne Morten Skov for sin indsats i KFD som bl.a. revisor og god kollega, ved at sende ham af sted på efterårets udvekslingstur til Færøerne.

“Jeg er super beæret over i første omgang at blive indstillet og selvfølgelig efterfølgende
valgt”, smilede Morten efter aftenens resultat. “Tak til alle som synes jeg skulle have denne oplevelse. Jeg glæder mig meget og kan ikke forestille mig andet, end at det bliver en super god tur, uanset hvem af mine kollegaer der mere kommer med. Jeg håber at kunne repræsentere KFD lige så flot, som dem der tidligere har været af sted!”.

Morten har været KFD’er siden 2003, hvor vi fik lov at overtage ham fra Nordjylland, hvor dommerkortet blev erhvervet i 2000.

Siden dommereksamen har karrieren budt på flere gode oplevelser, herunder Vendsyssel Tidendes rosende ord om “…en ung men ganske kompetent dommer…” om den dengang bare 19-årige Mortens eskapader på grønsværen.

De efterhånden mange oplevelser på linjen i divisionen, og endda en enkelt opgave med fløjte i 1. division på grund af en skadet dommer, skal nu fremover konkurrere med Mortens internationale debut til efteråret.

Hvem der kommer til at følges med Skov, afgør hhv. breddedommerprogrammet sammen med bestyrelsen, og DBU K’s dommerudvalg. Udvekslingsturen finder sted til efteråret 2013.

Tillykke til Morten fra fodbolddommer.dk 🙂

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply