KFD
Nyheder

Noget til værktøjskassen

19 kursister, der alle havde taget ja-hatten på, var i forgangne uge tilmeldt et af årets første kurser ”Konflikthåndtering og Dommergerning”

Thor Callesen gav fine værktøjer med hjem til alle
Thor Callesen gav fine værktøjer med hjem til alle

Som underviser var indskrevet diplominstruktør Thor Callesen, selv tidligere DS-dommer og nuværende udvikler, så man var absolut i trygge hænder. KFD´s udsendte kendte ikke Thor på forhånd, men hold da op en kompetent mand, de havde fundet denne gang.

Der var noget at tænke over...
Der var noget at tænke over…

Thor startede med at sige, at alle skulle byde ind. Det gjorde vi så, faktisk så meget, at det er min påstand at med lidt mere gruppearbejde, så ville dette kursus sagtens kunne trække en hel dag og ikke kun tre timer.

Konflikthåndtering er mange ting. Vi gennemgik et hav af måder, konflikter kan løses på. Det spændende med dette emne er, at hvad der virker for dommer 1 ikke nødvendigvis virker for dommer 4. Vi skulle altså hver især reflektere over hvordan vi gør og om vi med fordel kunne finde andre måder at løse de konflikter, der er helt normale i det fodboldspil vi kender i dag.

... og meget at tale om.
… og meget at tale om.

Det gav mange spændende indlæg fra de forskellige grupper.

Et af aftenens højdepunkter var en test, hvor kursisterne skulle besvare 15 spørgsmål og ud fra en snedigt pointsystem kunne man så aflæse den enkelte dommers konflikthåndteringsstil. Det gav anledning til en god debat i grupperne og nogle fik en aha-oplevelse med hjem.

Tak til Thor og tak til AB Tårnby for husly. Dette kursus kan klart anbefales!

Tom K.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply