KFD

137_910084c4eb3461ee8947cd42bdd4b146_mHar du lyst til at gøre dialogen med dommerne mere direkte og mere interaktiv?

Tror du på styrket information via moderne medier som fx iPhone, facebook, twitter, hjemmesider mv?

Er du med på at skabe en kommunikationsform, der er saglig, fair og åben, men også uafhængigt peger på udfordringer?

Kan du give kommunikationen en interessepolitisk, strategisk vinkel med gennemslagskraft?

Tør du tænke kommunikativt nyt, fx omkring teknikken bag, omkring formen undervejs, eller omkring brandingen efter?

Mener du kommunikation skal være visionær og pege fremad, både organisatorisk og interessepolitisk?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af spørgsmålene ovenfor, så er du måske en af dem, der skal være med til at forme DFUs fremtidige kommunikation… Og så håber vi at se din korte ansøgning om medlemskab af DFUs kommunikationsudvalg, hvor vi nu besætter pladserne med folk som dig!

Udvalget refererer til DFUs bestyrelse. Der er tale om frivilligt arbejde, men afholdte udgifter til fx transport dækkes efter aftale.

Til gengæld kommer du til at være med på kommandobroen, hvor processerne omkring mediehåndtering, kommunikationsform, interaktiv dialog og strategisk interessevaretagelse af de danske fodbolddommeres sag besluttes… Sammen med dig!

Vil du være med, så skriv kort om din baggrund, om dine tanker omkring DFUs fremtidige kommunikation, og om dit bidrag til fremtiden.

Send det til formanden for DFUs kommunikationsudvalg, Bjarne Nigaard, på nigaard@get2net.dk hurtigst muligt, og senest den 7. februar 2013. Har du spørgsmål om opgaver, arbejdsform mv., så kontakt også gerne Bjarne.

I løbet af februar sammensættes udvalget, og i foråret 2013 afvikles et opstartsseminar, hvor udvalgets arbejde og de store linjer for en fremtidig kommunikationsstrategi for DFU lægges fast.

 

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply