KFD

Som I ved, fik jeg i lørdags betroet hvervet som formand for KFD. Tak til mine kollegaer i KFD’s bestyrelse for tilliden.

Frank Kanlund - KFD's nye formand

Udesæsonen er næsten gået på hæld, men ikke desto mindre vil der i løbet af vinteren være aktivitet i KFD. Udover futsal har vi vintertræning, hvor man har mulighed for at spille fodbold og ikke mindst stifte bekendtskab med løbetesten – kom og deltag – det er sædvanligvis super hyggeligt og du får mulighed for at få en ”dommersnak”, som du ikke kan tage med dine andre bekendtskaber. Vi spiller fodbold på to små baner med stor intensitet. Du skal i det hele taget holde øje med fodbolddommer.dk og vores facebookgruppe, hvor KFD annoncerer KFD-events.

I KFD’s bestyrelse udarbejdes sædvanligvis et arbejdsprogram for de kommende år 2013 – 2014. Det gør vi også til næste år. Så hvis du har forslag, som du mener,  at KFD skal arbejde for, så send en mail. Det behøver ikke være andet end et ”pip” til inspiration.

Bestyrelsens arbejdsprogram lægges frem til drøftelse og vedtagelse på KFD’s generalforsamling. Så kan vi forhåbentlig have en saglig og konstruktiv dialog om hvor vi skal hen. Her vil vi også på behørig vis tage afsked med Bjarne i KFD-regi.

Jeg vil ikke nu gå i detaljer med arbejdsprogrammet 2013 – 2014, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg sætter stor pris på, at man gør en indsats for KFD-fællesskabet under hele sin dommerkarriere, og at jeg vil præge arbejdsprogrammet 2013 – 2014 i retning heraf.

Altså spørg ikke kun hvad KFD kan gøre for dig, men også hvad du kan gøre for KFD, og vær også et aktiv for andre end dig selv. På den lange bane er en indsats for andre også til fordel for dig selv.

En del personer har faktisk allerede nu tilkendegivet overfor KFD og mig , at de er klar til at bidrage til KFD-fælleskabet med bla. IT-viden, som KFD-redaktører på fodbolddommer.dk, og arbejdet med nye dommere mv., og mange gør det jo allerede med eksempelvis deres vejleder- eller udviklervirke etc. – tak for det !

Husk at har du forslag til behandling på KFD’s generalforsamling skal det være KFD’s bestyrelse ihænde senest 1. januar 2013. Det gælder også forslag til udveksling til Færøerne.

Frank Kanlund

Generalsekretær i KFD, og nu også formand

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply