KFD
Nyheder

Flæsk, fadøl, fest og… karatespark?

KFDs Afslutningsfest blev afholdt lørdag aften på Stafetten, og lad os bare slå fast at det endnu en gang var en succes. Kolleger var mødt talstærkt op som aldrig før, og der blev snakket, grinet og festet på alle tangenter.

Et bjerg af flæsk, klar til at stille sulten hos feststemte kolleger

Aktivitetsudvalget havde lagt op til leg med et underholdende program indtil klokken nærmere sig 23:00. Først og fremmest med den vanlige stegt flæsk med persillesovs – hvor køkkenet havde forberedt sig godt, og hvor tjenerne først stoppede med at komme med mad, da fadene ikke længere blev tømt. Hertil var der den sponsorerede øl fra KFDs side, som hurtigt fik ben at gå på, hvorefter folk strømmede til baren for at sørge for mere væske til snaksalige og tørstige stemmebånd.

"Det var ham der tømte kanden, så han skal give en ny!"

Da der var blevet spist godt blev der uddelt KFD Awards. Her blev der uddelt følgende priser:

Årets udvikling: Frederik Nørup

Årets udvikler: Bjarne Nigaard

Årets vejleder: Brian Andersen

Årets talent: Ibrahim Dhaflaoui

Årets fighter: Mogens Høireby

Mogens modtager kollegernes hyldest, på vej op for at blive årets fighter

Efter spisning kom der en lille overraskelse i form af aftenens underholdning, som stod i hypnosens tegn. Her fik alle fremmødte først en fælles forsmag på, hvad hypnose kan, hvorefter frivillige dommere blev bedt om at komme og prøve hypnosens kræfter på egen krop.

"Tak fordi I meldte jer frivilligt. Når jeg tæller til 3 vil I alle opføre jer meget mærkeligt til jeres kollegers fornøjelse."

Hvad der skete herefter var ustyrligt morsomt. Ud af 10 personer, der meldte sig var 6 modtagelige for hypnose, og herefter fik vi forskellige smagsprøver på, hvor underholdende dette kan være. Dette strakte sig over uskyldigheder som ikke at kunne rejse sig fra sit sæde, til improviseret Melodi Grand Prix på 3 forskellige sprog, et interview på marsisk med dertilhørende tolk, kinddans med en kost og påførte legetøjsbriller, som fik personen til at kunne se igennem tøj. Vi fik også forklaret, at et kommende fagudtryk for fodbolddommere bliver karatespark – hvilket blev fortalt til en af de hypnotiserede, af en bøtte med snakkende peanuts. Alt i alt var det utroligt underholdende, og bestemt noget man godt kunne overveje at se, eller opleve, mere af en anden gang.

Modige frivillige, på vej helt ind i hypnosens stærke greb

Efter en kort pause, hvor der lige kom lidt frisk luft i lokalet og koldt øl i glasene, gik det sædvanlige KFD lotteri i gang, hvor Frank, med Carsten og Mark som hjælpere, solgte lodder og herefter delte præmier ud. Her var fine præmier, såsom internationalt fodboldtøj og fodboldstøvler i størrelse 44 1/2, men mest af alt fantastisk yndefulde platter, der tilfaldt nogle utroligt heldige dommere, og sikkert nu pynter på en væg eller i en reol i en fodbolddommers stue.

Frank blev til sidst klappet igang med KFD lotteriet, af utålmodige kolleger.

Efter lotteriets afslutning var det planlagte program slut og der blev lagt op til fri leg. Der blev dog oplyst at Bjarne stoppede som formand, og at Frank tog over på den post. Dette fik kortvarigt folk til at blive seriøse, indtil folk igen fik øje på deres øl, og besluttede at det også var derfor man var dukket op. Her skal nævnes at den nyudnævnte formand selv gik forrest med et godt eksempel, når det gælder at finde bunden i et ølglas.

Som nyudnævnt formand må man jo være ekstra seriøs på visse områder.

Da klokken passerede midnat begyndte det langsomt at tynde ud i mængden af glæde dommere på Stafetten – enten fordi festen fortsætte andetsteds, eller fordi man skulle finde vej hjem før man mistede al form for retningssans. Det skal dog nævnes, at der var folk på Stafetten indtil baren lukkede, og folk blev bedt om at tage hjem.

Alt i alt – tak for en god aften og vi ses næste år.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply