KFD
Nyheder

KFD’ere dømte verdensmesterskaberne

For andet år i træk blev der spillet Copenhagen World Cup på Nørrebro, og igen i år var det KFD-dommere der styrede slagenes gang.

KFD’ere til VM på Nørrebro – her Jonathan, Ibrahim og Christian

Ny verdensmester

Turneringen var en del af Københavns Kommunes ”Smag Verden”-festival, og forløb over to dage, med 26 nationer repræsenteret. Kampene var intense og spændende, og som oftest var der rigtig mange tilskuere, særligt mod slutningen, da mesterskabet skulle afgøres.

Finalen stod mellem det velspillende og ubesejrede hold fra Norge, og det afghanske hold som gennem fair play og socialt sammenhold, havde spillet sig hele vejen til finalen. Kampen var en opvisning i godt spil og med masser af mål, hvoraf flest mål tilfaldt det norske hold. Dermed kunne Norge tage pokalen, æren og pengepræmien som verdensmestre i København, mens Afghanistan og Palæstina kunne lade sig hylde som hhv. to’er og tre’er.

Hverken FIFA eller UEFA

Det var hverken FIFA eller UEFA som stod bag arrangement, men derimod den velgørende organisation Play31, som gennem fodbold forener tidligere krigsnationer på tværs af grænser og for begge køn. Hvert land havde betalt 300 kr. for at deltage i turneringen, mens alle andre arbejdede frivilligt. Hvis der skabes et overskud fra turneringen, som det forventes, vil pengene blive brugt til at afholde ”fodbold for forsoning”-turneringer i Sierra Leone.

Jonathan Nilton

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply