KFD
Nyheder

Nye ansigter i talentprogrammet

KFD’s talentprogram er atter startet op efter sommerpausen, og det endda med flere nye ansigter i flokken.

Christian Iversen (tv.) og Kristian Brkic - to af de nye dommere i KFDs talentprogram

“Vi har netop afholdt optagelsessamtaler, hvilket gav plads til Kristian Brkic, Sebastian Aagerup, Christian Iversen og Bjørn Kure”, fortæller talentchef Kenn Hansen.

“De viste alle, at de brændte enormt for at få del i talentprogrammets ressourcer og sparring, og de får nu muligheden for at leve op til denne tillid. Velkommen til!”

Til gengæld har Brian Pejter af ressourcemæssige årsager, og Betina Engelbrecht der er overgået til DBU-regi, valgt at træde ud af det lokale talentprogram.

“På grund af den behagelige udvidelse skulle vi også inddrage nogle af de mentorressourcer, der har været klar i kulissen”, fortsætter Kenn Hansen. “Så derfor også velkommen til Lars Skibild Jensen, Mikkel Frantsen og Ruben Christensen som talentmentorer.”

Talenterne er inddelt i underarbejdsgrupper, de såkaldte klynger. Disse klynger er talenternes sekundære tilknytning til talentprogrammet, ud over den primære, som er til talentets mentor. Klyngerne har i foråret på eget initiativ bl.a. arrangeret sociale arrangementer, der har været teoritræning, kropssprogsøvelser og meget andet.

Som det kunne ses ved sommerens indrangering, så har talentprogrammet hidtil leveret fine fremskridt for de dommere, der har deltaget.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply