KFD
Nyheder

Så er niveauet lagt…

Ligesom dommeren  skal finde det rette forsætlighedsniveau fra kamp til kamp, skal udviklerne også finde det rette karakter- og udviklingsniveau, når de er ude med blok og gode råd.

KFD's udviklere samlet til niveaulægningskamp, her med oplæg inden kampen fra Rasmus Foged

For at hjælpe med at gøre det mest muligt ensartet, så karakterer og udviklingsrapporter bliver sammenlignelige, mødes KFD’s udviklere en gang om året til en niveaulægningskamp.

God udviklerhumor rundt om banen - her Per Doberck og Kim V. Larsen

Det er en tilfældigt udvalgt kamp, som alle udviklerne overværer, og bagefter drøfter udviklingspunkter, fastholdelsespunkter, sværhedsgrad og karakterer ud fra.

Pointen er selvfølgelig, at man på denne måde justerer hinanden ind, så der ikke bliver for stor spredning mellem de ting udviklerne lægger vægt på. En dommer der dømmer to næsten ensartede kampe med udvikler, skal helst ikke opleve, at den ene udvikler er svært tilfreds og ikke kan finde udviklingspunkter, mens den næste kun er moderat tilfreds og har tre kæmpestore udviklingspunkter.

Udviklingssamtale mellem Rasmus Foged (tv.) og Carsten Poulsen efter sidstnævntes fine kamp

Årets niveaulægningskamp var i går onsdag i serie 1-opgøret mellem Sundby og HB. Kampen blev fint ledet af Carsten Poulsen, der også efterfølgende i plenum fik en udviklingssamtale sammen med Rasmus Foged, så alle udviklerne kunne følge med og lade sig inspirere.

Udviklerne fik endvidere lejlighed til at drøfte andre emner af fælles interesse, så nu er de for alvor opdateret, og klar til fortsat at bidrage til dommernes konstruktive læring.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply