KFD

I denne weekends sommervarme slider 12 KFD-talenter med at udvikle sig yderligere, og få erfaring i at dømme i trio.

Talenterne får træning i at give LD-instruktion. Her Christian Hansen (i midten) til Christian Vilhelmsen (tv.) og Jonathan Nilton (th.)

Det foregår ved Hvidovre IF’s licensstævne for u-15 og u-13, der begyndte fredag og slutter i dag søndag.

Talenterne deltager i kampene alle tre dage – og er altså med i ni kampe (spilletid : 2×25 minutter). Der er tale om triokampe i samtlige kampe, så hvert talent skal hver dag dømme en kamp og være linjedommer i to kampe.

De deltagende talenter er Kathrine W. Stensholm, Jonathan Bak Dragsted, Carsten Poulsen, Christian Hansen, Johan Bay, Ibrahim Dhaflaoui, Jonathan Nilton, Frederik Nørup, Hendrik Ellefsen, Christian Iversen, Kristian Brkic og Christian N. Vilhelmsen. De er alle indrangerede, men de fleste af dem har meget lidt eller ingen erfaring som dommer i en trio.

Efter de tre kampe får trioen en samlet udviklingssamtale omkring dagens udfordringer.

Efter dagens strabadser får talenterne en samlet udvikling. Her (fra venstre) Katrine Stensholm, Jonathan Dragsted og Ibrahim Dhaflaoui af Lars Gerner

Lørdag mødtes deltagerne endvidere om formiddagen før eftermiddagskampene til kursus, der er en del af konceptet, og gennemgang af fredagens kampe,  der var blevet videofilmet. Der blev taget temaer op (udviklingspunkter) og set på hvad der evt. kunne gøres anderledes.

Talenter der normalt ikke dømmer med LD får mulighed for at få erfaring med LD'ere - her (fra venstre) Christian Iversen, Kristian Brkic og Johan Bay

Til stævnet stiller KFD med et hold af de mest erfarne udviklere: Bjarne Nigaard – Villy Nielsen – Torben Siersen – Thor Callesen – Niels Erik Van Zeijst – Lars Gerner, som også er tovholder ved stævnet.

I dag søndag fra kl. 10 til kl. 13 afvikles finale- og placeringskampene. De spilles på banerne ved Avedøre IF.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply