KFD
Nyheder

Endnu en ny udvikler i KFD

Jan Carlsen, fra Brøndby - ny udvikler i KFD

Midt i forårssæsonen bestod Stig W. Andersen breddeudviklereksamen og sidste weekend før sommerferien kom også Jan Carlsen gennem nåleøjet med sine tre “følkampe”, eksamenskamp og bestået teoriprøve. “Så nu kan I møde Jan i efterårssæsonen med blok og kuglepen i kampe til og med serie 1”, fortæller Lars Gerner fra dommerudvalget.

“Sidste mand på dette breddedommerudviklerhold – Dan Dybdal Nielsen – mangler sin sidste “følkamp” og efterfølgende eksamenskamp, som vi meget gerne skulle have færdiggjort i august/september”, tilføjer Gerner.

At der er et fuldstændigt navnesammenfald mellem KFD’s nyeste og en af KFD’s mangeårige og meget rutinerede udviklere skal naturligvis nok komme til at skabe en del furore. fodbolddommer.dk har i første omgang valgt at skelne mellem de to ved også at oplyse deres hjemby sammen med navnene 🙂

Den seneste udvikler ved navn Jan Carlsen har hjemme i Brøndby, mens den rutinerede udvikler Jan Carlsen – som også er ham med klummerne i Jans Corner – har hjemme i Allerød.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply