KFD

Lørdag den 16. juni blev der afholdt københavnermesterskaberne i street soccer. Stævnet foregik på Litauens plads på Vesterbro.

KFD's hold til CPH Street - Frederik, Per, Christian og Kenn

Konceptet er udviklet for at få en mere struktureret turneringsopbygning for street soccer rundt om i landet.

"Hey, er de der hængerøvsbukser pænere end mine..??!!"

Per, Christian og jeg havde fået denne lidt specielle opgave at dømme turnering for + 17. Forinden var turneringerne for u 14 og u 17 blevet afviklet, hvor CPH street selv havde stået for at dømme kampene.

Da vi mødtes på spillestedet, var vi lidt i tvivl om hvad det var vi var gået ind til. På pladsen var der stillet flere store højtalere op som buldrede løs med forskellige beats af stedets egen DJ.

Derudover var der en speaker som kommenterede vidt og bredt på alt hvad der skete, på de to asfalterede baner. Vi blev hurtigt briefet om reglerne, og så var det ellers i gang.

Der var 2 puljer med 6 hold i hver pulje. Vi roterede lidt, så hver dommer kunne få en lille pause ind imellem kampene. Det stod hurtigt klart at niveauet var højt, og der blev gået til den i duellerne.

"Du skal ikke kaste håndtegn efter mig, der...!!"

Alle kampene forløb dog uden nogen form for ubehag, og spillerne udviste fairness både over for hinanden og over for os dommere.

Kenn Hansen var blevet indkaldt til at dømme finalen, for ligesom at sprede lidt ”stjernestøv” over arrangementet. Holdet ’Uefalona’, kunne krone sig som mestre efter 2-2 i den ordinære kamp og straffesparkskonkurrence.

"Stjernestøv" på asfalt

Vi var alle enige om at det havde været en sjov og dejlig dag, og der skal lyde en stor tak til stævnets to arrangørere Daniel og Mikael. I morgen lørdag den 30. juni afvikles DM stævnet på Rådhuspladsen i København.

Frederik Nørup

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply