KFD
Nyheder

Kom til DHL Stafet med KFD

Mandag den 27. august lyder startskuddet atter i Fælledparken til verdens største motionsløb, DHL Stafetten, og igen i år kan du være med til at repræsentere KFD på den 5 kilometer lange rute.

Casper Thorsøe Jr. og Johan Bay var nogle af de KFD'ere, som løb sidste år, hvor humøret var helt i top til trods for at solen svigtede på dagen.

Aktivitetsudvalget, med Overløber Claus Kjær i spidsen, har igen i år sørget for eget telt og hold til årets løb.

Af praktisk info skal nævnes, at alle mødes klokken 17.30 (sted kommer senere), at der er mad og drikke efter løbet, bl.a. de vigtige proteindrikke (læs øl), og at der er mulighed for at konkurrere indbyrdes mod andre KFD’ere. Skriv derfor meget gerne når du tilmelder dig på kfdtilmelding@hotmail.com, hvem du eventuelt ønsker at løbe med, eller løbe mod. Så vil Claus efter bedste evne prøve, at få det til at passe med at folk, der vil løbe mod hinanden, havner i samme “heat”. Holdene består af 5 personer. Der er en egenbetaling på 50 kroner, og et ønske om at man tilmelder sig hurtigst muligt, så der er mulighed for at tilmelde flere hold, hvis de første 5 skulle blive fyldt op.

Så prik til en kollega du vil have med, find løbeskoene frem i sommerferien og få afprøvet formen op til sæsonen med de andre KFD’ere til DHL Stafetten.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply