Deprecated: Required parameter $renewal_order follows optional parameter $amount in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php on line 597 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php:597) in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444 Formandsmøde i DFU – KFD
KFD
Nyheder

Formandsmøde i DFU

Ud over sine bestyrelse, har den landsdækkende fodbolddommerorganisation Dansk Fodbolddommer-Union (DFU) også et såkaldt formandskab.

Formandskabet holdt møde i Køge lørdag

Det er formændene fra de seks lokale dommerunioner (Jylland, Fyn, Sjælland. København, Lolland-Falster og Bornholm) der mødes med DFU’s bestyrelse, op til tre gange årligt, for at drøfte fælles sager og emner af generel interesse.

Lørdag afholdtes formandskabsmøde i Køge, og blandt flere emner var bl.a. tøjsituationen, uddannelsesstoppet fra DBU, kommunikationsstrategi og disciplinærsager på dagsordenen.

“Møderne er en god mulighed for at udveksle lokale erfaringer, og på den måde sikre, at vi spreder de bedste idéer fra andre dommerklubber til hele landet, men også får koordineret holdninger og indsatser omkring de vigtige ting med relevans for os alle”, fortæller KFD’s Bjarne Nigaard.

En særlig københavnsk vinkel på mødet var præsentationen af den nye dommergrundbog, skrevet af Kenn Hansen. Bogen forventes at udkomme senere på året, og flere dommerklubber har allerede vist interesse.

Endelig skal arbejdet med en ny dommerstrukturrapport til at opstarte.

“Det er en slags ‘grundlov’ gældende for DFU og DBU for arbejdet omkring dommeruddannelse og dommerarbejdet bredt set i Danmark”, forklarer Bjarne Nigaard. “Den nuværende strukturrapport er fra 2003, så den kan sagtens tåle en opdatering. Der er trods alt sket en del siden dengang.”

Bjarne Nigaard får mulighed for at påvirke det kommende arbejde på nært hold, da han på vegne af KFD skal sidde i arbejdsgruppen omkring en kommende strukturrapport.

Du kan læse mere om DFU’s landsdækkende arbejde på deres hjemmeside; www.df-u.dk

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply