KFD
Nyheder

Hvad skal “barnet” hedde?

KFD’s og B 1908’s forslag om at indføre time out som forsøg bliver nu en realitet!

Drøftelser om linjen eller andre spilleres uhensigtsmæssigheder kan fra efterårssæsonen forsøgsmæssigt ske i en 'time out' - som det dog ikke må hedde...!

“Alt er næsten på plads, og der indføres ”time out” i U17 fra efteråret 2012”, fortæller DBU Kbh’s adminstrationschef Jan Kristensen.

Forslaget har været på en lang vej gennem det fobdoldbureaukratiske system, inden det nu endeligt har fået det blå stempel.

Fra DBU Kbh blev det sendt til DBU, hvor breddeudvalget har behandlet det, og bestyrelsen endeligt godkendt det, efter først at have hørt DBUs Lovgruppe (hvor i øvrigt KFD’s Jan Carlsen sidder).

Herefter er FIFA og The Board såmænd også taget med på råd, for at sikre, at man ikke forbryder sig mod internationale retningslinjer.

Du kan læse nogle af indstillingspapirerne, lovgruppens kommentarer og selve forslaget her: Forslag om time out forsøg

Selve forsøget vil komme til at læne sig op ad det oprindelige forslag, med de justeringer lovgruppen har foreslået. De berørte dommere vil blive orienteret om dette, når forsøgets begyndelse nærmer sig.

“Udfordringen er så bare, at vi ikke må kalde ordningen time out, men skal finde på et andet dækkende ord”, forklarer Jan Kristensen videre. Det skyldes at man ikke vil have ordningen forvekslet med den taktiske vejledningsmulighed, som time out er i andre sportsgrene.

“Fra administrationen foreslår vi ‘stand by’. Medlem af DBU Kbhs dommerudvalg, Vagn Christensen, har foreslået ‘spilstop’. Men er der andre gode forslag, så lad os få dem på bordet”, slutter Jan Kristensen.

Dén invitation vil fodbolddommer.dk hermed gerne sende videre. Gå ind på KFDs fb-gruppe her, og kom med et forslag og/eller stem på de forslag der allerede er kommet.

KFD udlodder en portion fløjteøl til den, der står fadder til “barnets” endelig navn.

Og så bliver det naturligvis rigtig spændende at se, hvordan forsøget kommer til at spænde af.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply