KFD

Fra på torsdag den 17. maj, altså Kr. Himmelfartsdag, dømmer elitedommerne i Danmark i Diadora.

Den nye kollektion præsenteres af kvartetten i pokalfinalen. Leverandøren har endnu ikke fotos af tøjet, men har sendt os tegninger.

Tøjskiftet betyder, at alle dommere der fra på torsdag og frem skal virke i elitekampe, men ikke er elitedommere, kan få et problem med dommertøjet.

KFD holder fast i, at vi sammen med DFU har valgt Adidas til vores dommere, der ikke er elitedommere.

Det betyder desværre, at der er enkelte dommere der kommer i klemme. Det er konkret de dommere, der virker i trio både lokalt og i eliterækker.

For at afbøde problemet for disse dommere, har vi sørget for, at de berørte dommere kan tilbydes en startpakke fra Diadora. Læs nederst, hvis du er en af disse, hvordan du gør.

De kampe, hvor Diadora fremover er i spil, er triokampe der påsættes af DBU i Brøndby. Triokampe, hvor man som dommer eller linjedommer påsættes af DBU København er kampe, hvor der dømmes i Adidas efter ferien, nu Umbro.

Og selvfølgelig er der lige en undtagelse: Dameelitekampe, dvs. dame 1. division og dameligaen. Her påsættes linjedommere ofte lokalt, selv om det er en elitekamp.

Man skal nok forvente, at elitedommerne i dameelitekampe gerne ser, at man som linjedommer stiller op i Diadora fra torsdag og fremefter… Tag en konkret dialog med dommeren nogle dage inden kampen, hvis du er påsat en af disse kampe, så tingene kan løses praktisk.

I solokampe er der principielt frit valg af tøj, så længe kodeks for ordentlig påklædning overholdes.

KFD forventer, at alle dommere der virker i trio for KFD og DBU København gør det i det anbefalede tøj, så der er ensartethed. Triodommere skal derfor virke i Adidas. Men først fra efter sommerferien. Man må selvfølgelig gerne gøre det før, hvis alle mand er klar til det.

KFD anbefaler endvidere alle medlemmer at benytte Adidas, og at købe en billig startpakke, og efterfølgende supplere, til den gode rabat på minimum 20 % hos REFCOM.

De dommere som via KFD kan få en Diadora startpakke (sort trøje, shorts, sorte strømper), er de, der ved seneste obligatoriske test har bestået løbetest til mindst niveau 17.4, og er indrangeret i KS eller DS, samt de kvindelige dommere, der ved seneste obligatoriske test har bestået testen til niveau 15.7 eller derover.

Er man i denne gruppe, og ønsker man at købe en Diadora startpakke, skal man konkret og senest den 1. juni 2012, kontakte formanden pr. e-post, formand@fodbolddommer.dk, og får herefter nærmere informationer. Startpakken har samme pris som Adidas-startpakken.

KFD beklager at situationen er blevet som den er, men opfordrer til, at der findes praktiske løsninger, hvis der opstår problemer. Kampene skal dømmes, og vi skal have det sjovt sammen, uanset påklædning!

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply