KFD
Nyheder

Divisionsdebut til Betina

Tidligere i eftermiddag fik Betina Engelbrecht sin divisionsdebut i topkampen i kvindernes 1. division mellem Skjold og B 1913. En lige kamp, der først fandt sin afgørelse i de sidste ti minutter, hvor udeholdet med tre hurtige scoringer sikrede sig en 0 – 3 sejr.

Den dygtige trio i dagens kamp bestod af dommere, der alle dømte deres første divisionskamp: Christian Hansen, Betina Engelbrecht og Heidi Christoffersen

Dagens kamp forløb rigtig fint for Betina, så det var en tilfreds debutant, der kunne modtage de legendariske fløjteøl fra KFD.

“Det var en rigtig god oplevelse at dømme kampen i dag”, strålede debutanten efter indsatsen. “Og det var en god trio, der var med til at gøre det til en god præstation.”

Betina slap for at uddele advarsler, og det var kun nødvendigt med en enkelt dobbeltpåtale undervejs.

Betina fik fløjteøl fra KFD, overrakt af bestyrelsessuppleant Kasper Darfelt

Betina tog dommerkort i 2010, men hendes talent har på bare to år allerede skaffet hende en indrangering på det næsthøjeste niveau for kvinder, en udtagelse til to internationale turneringer i UEFA-regi senere i år, og deltagelse af KFDs talentprogram.

“Da jeg tog mit dommerkort, var jeg gravid”, forklarer Betina. “Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at mit dommerkort skulle kunne give mig så store oplevelser, som ligger og venter på mig.”

fodbolddommer.dk ønsker Betina tillykke med debuten og held og lykke med de kommende opgaver.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply