KFD
Nyheder

UPDATE fra Hamborg, del 2

Læs om og se flere indtryk fra KFDs tur til Hamborg i weekenden her:

Feststemt publikum, inkl. KFD'ere

Vi kom godt af færgen og tog – nemt fandt vi vort lille fine hotel tæt på Hamburg Hauptbahnhoff. DSB ved deres udsendte medarbejder Rolf Ingdahl havde fint organiseret såvel transport som hotel.

Fodboldbilletterne blev udleveret af Kasper Darfelt som holdt styr på tropperne og vi dampede mod stadion et par timer før for få stemningen med.

Selve kampen var ikke rigtig noget at skrive om hjem, for HSV spillede elendigt og blev helt korrekt sat på plads med 1-3 af bundpropperne fra Freiburg.

Der var bred enighed om, at et veltrimmet KS-hold nok havde leveret en bedre indsats. Arenaen er imidlertid i sig selv en kæmpe oplevelse. Der er stor plads ved hvert sæde med rækværk på de enkelte rækker, så man ikke føler at man dratter ned, og drikkevarer og saltkringler serveres i rigelige mængder under kampen.

Efterfølgende tog vi ind til Hamburgs festmekka Reeberbahn med lounge og barer i alle ender af skalaen. Vi så (naturligvis mere) fodbold på storskærm på en sportspub, spiste bøffer, schnietzel und sauerkraut mit pommes und gemüse, og Katrine blev på ny fejret, denne gang af tjeneren på cocktailbaren. Som en behagelig sidegevinst blev John Mikkelsen slet ikke væk på noget tidspunkt. Vi blev straks urolige, da det jo altid er lykkedes John at blive væk og alle (altså også John) var med toget hjem… Dog fik vi et ufrivilligt ophold på Hauptbahnhoff på ca. 50 min., da toget vi skulle med var brændt sammen. Erstatningstoget brændte også sammen, og i Puttgarden sejlede færgen for næsen af os. Som Kim Lundberg sagde: “Det var ALDRIG sket med bussen!”. Denne bemærkning blev denne turs standardfrase, og indgik i stort set alle sætninger fra deltagerne – 🙂

Indmarch
Hmmm, var dét mon sket med hende med bussen...??
Jeg vil IKKE ha' mere sauerkraut...!! Hvem har forresten set et toilet?
Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply