KFD
Nyheder

Stor interesse for DC 12!

Hvis man vil have en plads til een af de mange aktiviteter ved det kommende DC 12, så skal man nok ikke vente for længe…

Der er god søgning til DC 12 - bl.a. til årets udgave af 'Tips & tricks'

“Vi har allerede over 60 tilmeldte til aftenens teori-seance, og der er også godt gang i reservationerne for de andre aktiviteter”, fortæller tovholder for DC 12, Frank Kanlund.

Programmet er designet, så man kan fylde hele dagen ud med lærerige aktiviteter. Skulle du have overset tidligere information om dagen, så kan du læse om DC 12 herunder:

Du tilmelder dig via dbunet.dk i “Fokus” (som er DBU´s kursusmodul). Hvis du har problemer med tilmelding så send en mail til Allan på  alan@dbukoebenhavn.dk eller ring tlf. 39159209.

Du kan se en samlet oversigt over dagens begivenheder i programmet her: Foreløbigt program DommerCamp

Fra morgenstunden afholdes teori og løbetest. Dem som ikke er indkaldt til test tilmelder sig kurser og/eller løber frivillig test ligesom der er mulighed for alle at tage en uformel snak med Dommerudvalget (Lars Gerner/Rasmus Foged) i løbet af hele dagen. (Det er dem som står for indrangering/oprykning).    

Der er frokost bestående af pastasalat med kylling og frisk brød.

Efter frokost afholdes der kurser og ud på eftermiddagen har vi  inviteret trænere/ledere fra de københavnske klubber til en paneldebat bla. fra FCK og B1908 om “den gode dommer”.  Det vil foregå afslappet a la Højlundsforsamlingshus med Kenn Hansen som Niels Højlund.   

For udviklere har vi udarbejdet et særligt kursus med Peter Mikkelsen fra DBU´s Elitedommergruppe og i øvrigt udvikler i Superligaen og internationalt. Udviklerne ser en passende træningskamp med Peter og der laves herefter en udvikling i fællesforum, der hermed kan få indblik i hvorledes en udviklingssamtale gennemføres bedst muligt efter Peters opfattelse.

DommerCampen 2012 slutter med KFD´s årlige teoriaften, hvor Jan Carlsen (medlem af DBU´s fodboldlovgruppe og udvikler i Superligaen og internationalt populært kaldet KFD´s egen ”fodboldlovprofessor”)) præsenterer nyheder ud i fodboldloven og i øvrigt en genopfriskning af  fodboldloven. Det er sædvanligvis et af de mest besøgte KFD-medlemsarrangementer med sjove eksempler ud i fortolkning af fodboldloven og i øvrigt en særdeles god måde at holde sig opdateret på ud i fodboldloven. 

Når man tilmeldt sig kurset “DC 12 Teorinyt v/ Jan Carlsen” er man automatisk tilmeldt frokost og aftensmad ligesom der bydes på vand og frugt i løbet af dagen. Middagen er  kalveculotte med stegte kartofler mv.

NB  ønsker man at spise middag SKAL man tilmelde sig dette kursus som er dagens afsluttende.

Husk at det altid er vigtigt at møde sine dommerkollegaer og DommerCamp 2012 er en unik mulighed for dette ligesom det er en mulighed for at vise at “man er til” og mener sin dommerkarriere seriøst overfor KFD og DBU-K uanset om man er ny eller gammel i gårde (talent- elite- eller breddedommer eller udvikler). DommerCamp afholdes ikke hvert år og i kan være sikre på at deltagelse og engagement bemærkes. (Der er ikke noget krav om at man deltager hele dagen og man kan til eksempel møde op til test fra morgenstunden  og alene tilmelde sig paneldebat + teorinyt til eftermiddag/aften.)

KFD´s effektmand Mogens H er tilstede så du kan forsyne dig med fløjter, DFU-mærker  til dommerblusen mv.

DommerCamp 2012 afsluttes med fællesmiddag i sædvanlig afslappet KFD-stil på Stadion Restauranten på Hvidovre Stadion.

Prisen for frokost, middag og vand og frugt i løbet af dagen er kr. 100 som betales kontant på dagen og opkræves ved middagen. Ved udeblivelse opkræves et gebyr, da udgifter afholdes.  (Drikke til frokost og aftensmad køber dog man selv.)

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kenneth  hos DBU-K på tlf. 39 15 92 07 eller Allan tlf. 39 15 92 09.

Tilmeld dig nu på “Fokus” til DommerCamp 2012.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply