KFD
Nyheder

Umbro lukker i Danmark

Umbro lukker i Danmark - men tøjet er stadig det dommerne bør benytte

Leverandøren af dommertøj til både elite- og breddedommere i Danmark, Umbro, har netop meddelt, at de med øjeblikkelig virkning lukker i Danmark.

“Vi ved endnu ikke hvilken betydning det vil få for den enkelte dommer, og det er uanset alt for tidligt at gå i panik”, siger KFD-formand Bjarne Nigaard. “Umbro er et stort mærke på verdensplan, og fx i Norge og Sverige leverer de fortsat til fodbolddommerne. Der er derfor ikke noget der tyder på, at tøjet som vi kender forsvinder fra Jordens overflade. Men det vil muligvis blive en vanskeligere leveringsvej end hidtil.”

KFD har aktuelt arbejdet på at skabe en sponsoraftale vedr. dommertøj til sine medlemmer, men situationen hos Umbro sætter en foreløbig stopper for en afklaring af dette.

“Vi må i KFD, ligesom elitedommerne og en lang række andre dommerklubber, lige afvente og se hvilken afklaring Umbro giver os,” forklarer Nigaard.

KFD følger altså situationen tæt, og vender tilbage med nærmere information, så snart det er muligt.

“Men for at slå det fast: Det er fortsat Umbro, der er mærket for det tøj vore dommere bør benytte,” slutter Bjarne Nigaard.

Du kan læse udmeldingen fra Umbro om lukning i Danmark her: Brev fra Umbro

Hi, I’m admin

Leave a Reply