KFD
Nyheder

Indrangering forår 2012

Så er den nye indrangering tilgængelig her!

Dommerudvalget har på sit møde her til aften fået brikkerne på plads med indrangeringen.

“Det er jo mest justeringer, i hvert fald i de højeste rækker”, forklarer Lars Gerner fra dommerudvalget. “Vi har denne gang valgt at vægte også andre ting end de strengt dommerfaglige. Det betyder, at man ud over at være en god dommer skal være socialt engageret i KFD, være en god kollega, og man må ikke melde afbud for mange gange og umotiveret, ligesom man skal dømme minimum 30 kampe på en sæson.”

Christian G. Hansen - en højdespringer i indrangeringen

Lars Gerner understreger, at dette princip egentlig altid har været gældende, men at dommerudvalget med endnu flere aktive dommere at vælge mellem i endnu højere grad vægter disse ting. Og vil blive ved med det fremover.

I den øverste lokale række er det bl.a. blevet til tre nye ansigter, i form af Danny Vain, Brian Pejter og Kemal Babalija, der alle skal debutere i KS fra forårets begyndelse.

En anden iøjnefaldedende præstation står Christian G. Hansen for. Han har gjort det så godt både på og udenfor banen, at han rykker fra serie 4 direkte til serie 2.

Brian Pejter - ny i KFD (fra Lolland/Falster) og nu ny i KS

Tillykke til alle Jer, der får muligheden for støre udfordringer. Og til alle andre; tak for en god og uundværlig indsats!

Skulle man have lyst til at få belyst hvad man evt. kan gøre for at komme videre i indrangeringen, så er man altid velkommen til at kontakte dommerudvalget for en konkret snak om karrieremuligheder.

Husk også, at der til DC 12 den 3. marts 2012 bliver mulighed for en personlig samtale med repræsentanter for dommerudvalg og bestyrelse.

Hi, I’m admin

Leave a Reply