Deprecated: Required parameter $renewal_order follows optional parameter $amount in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php on line 597 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php:597) in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444 Bjørn på orlov “down under” – KFD
KFD
Nyheder

Bjørn på orlov “down under”

Prinsessen og Pingo er ikke de eneste, der kan repræsentante Danmark i Australien. Også KFD sender en gæv viking “down under”, når Bjørn Kure i det kommende forår tager på studieophold på det sydlige kontinent.

Bjørn Kure får nok også tid til andre hobbyer end at fløjte i Sydney

“Jeg ser selvfølgelig allerede frem til at starte sæsonen i foråret, men for mit vedkommende bliver det altså desværre ikke græsset på de københavnske baner jeg kommer til at betræde”, fortæller Bjørn. “Jeg har nemlig fået tilbudt en studieplads på University of New South Wales, Sydney, Australien, i forårets semester. Der er tale om et enkelt udenlands-semester som led i min uddannelse som civilingeniør i Medicin og Teknologi. Det er en meget stor mulighed for mig, da universitetets fakultet for ingeniør-videnskab er kendt som Australiens bedste, og har et meget spændende og unikt kursus-udbud, og det er et tilbud jeg ikke kan sige nej til.”

Bjørn vil derfor være bortrejst i perioden fra midt i januar og frem til slutningen af juni i 2012. DBU K Dommer har på den baggrund bevilget Bjørn orlov fra sin KS-indrangering.

“Rent fodbolddommermæssigt tager jeg dog langt fra ”orlov” i foråret, eftersom jeg allerede har en aftale på plads med en australsk fodbolddommerklub i Sydney som har været yderst positive, og har lovet at indrangere mig på et passende niveau efter endt teori- og video-test (efter FIFA og UEFA-materiale), og give mig kampe i den periode jeg er dernede”, fortæller Bjørn. “Jeg startede med at tage kontakt til Richard Lorenc, som er ”Referees’ Manager” for den pågældende stat i Australien jeg besøger (New South Wales, NSW), og som i øvrigt er en gammel kending af Peter Mikkelsen fra VM 1990 i Italien. Richard Lorenc gav mig min kontakt til selve dommerorganisationen (”NSW State League Football Referees Inc”), som jeg efterfølgende har været i dialog med via deres sekretær Wayne Lenardon, hvem jeg har lavet førnævnte aftale med.”

Bjørn glæder sig meget til at dømme i Australien og få noget ‘international’ erfaring, både på banen ved at skulle administrere ”Laws of The Game” på engelsk, men også udenfor banen, hvor han naturligvis vil få mulighed for at stifte bekendtskab med australske dommerkollegaer, og snuse lidt til fodbolddommer-miljøet ”down under”.

Bjørn har lovet fodbolddommer.dk at han rapporterer hjem til os løbende, bl.a. via fb-gruppen.

God tur!

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply