Deprecated: Required parameter $renewal_order follows optional parameter $amount in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php on line 597 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/scanpay-for-woocommerce/includes/Gateway.php:597) in /customers/9/4/4/fodbolddommer.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444 Ny foto-redaktør for KFD – KFD
KFD
Nyheder

Ny foto-redaktør for KFD

Daniel Olsen - KFDs nye foto-redaktør

Som et led i KFDs ændrede kommunikationsstrategi, har vi besluttet at få en foto-redaktør.

Foto-redaktøren er ansvarlig for at samle og skabe KFDs billedlige udtryk, både her på hjemmesiden, på fb, og andet udadvendt materiale.

Den nye foto-redaktør er Daniel Olsen, og fodbolddommer.dk har fået følgende tekst fra ham:

Hej alle KFD´ere!

Jeg har fået det ærefulde hverv, at skulle holde styr på KFDs billeder. Jeg håber du vil være med til at skaffe gode billeder af, med og om KFDs medlemmer og aktiviteter.

Måden jeg tænker vi gør dette lettest, er ved at bruge et program som hedder Dropbox.

Med programmet kan man dele mapper over nettet, hvor du kan ligge dine billeder i, og så kan jeg hente dem. Meget nemt og smart.

Skriv til mig på dhmo82@hotmail.com, så sender jeg et link med dropbox, hvor du bare skal acceptere, så har jeg allerede lavet en mappe vi deler.

Jeg ser frem til at modtage en masse spændende billeder fra jer alle.

Jeg ser så på om vi mon ikke kan anvende dem på vores egen hjemmeside som baggrund, lægge dem i vores fb-gruppe, eller noget tredje relevant.  

Daniel

Hi, I’m admin

Leave a Reply