KFD
Nyheder

Video: Superliga-trio dømmer KS-kamp

 

50 KFD´ere havde fundet vej til Tårnby Stadion 23. september. Rammen var perfekt, da vejret viste sig fra sin absolut bedste side i sensommeren – der var ikke en vind og solen strålede.

Under kampen trakterede KFD med pølser og drikke. Kenn, Vong og Darko havde sørget for at vi kunne være med på en lytter under selve kampen i form af to headsets, således at to KFD´ere på omgang havde mulighed for at lytte med . Der var nok nogen overraskelse over hvor meget de herrer i trioen får snakket sammen under en kamp.

Selve fodboldkampen blev ikke den store højrespringer og positivt vil jeres udsendte tilskrive det dommertrioen og at spillerne måske var benovede over besøg fra Superligaen af dommere og udvikler.

Det lød i øvrigt som om der blev drøftet mangt og meget ud i fodbolddommerverdenen på tribunen på Tårnby Stadion, hvad jo også var en del af øvelsen med et sådan arrangement, nemlig at KFD kommer hinanden ved og får talt “dommerting” som man næppe drøfter med vennerne, konen, børnene og hunden. (Af samme årsag er det også en god ide at være med når der KFD-inviteres….)

Efter kampen fik vi taget et fint KFD-fællesbillede af Daniel Olsen og så dampede vi alle i omklædningsrummet.

Kampen til trods fandt udvikler Peter Mikkelsen adskillige forhold og situationer som kunne danne grundlag for en drøftelse under en udvikling. Der blev lyttet intenst og stillet mange gode spørgsmål og der var en interessant debat til trods for at vi fik varmen meget hurtigt med 45 personer i omklædningsrummet. Heldigvis havde Jørgen “Doktor” Thomsen sørget for KFD-forfriskninger i form af øl og vand så det man svedte ud kunne reddes…..

Det må i øvrigt nok være den udvikling af en dommertrio som suverænt tager prisen for flest deltagere til stede “on location and live”. Herligt at se så mange nye dommere og desuden vor æresmedlem Ketty Bjerregaard.

Tak til trioen for jeres engagement “selvom” i var nede at vende ved rødderne i Københavnsserien – det var rart at se at i gav det samme tilgang og opladning som var det Superligaen på Brøndby Stadion (det imponerede også Peter Mikkelsen). Særlig tak til Peter Mikkelsen for at give os et indblik i hvorledes han arbejder med udvikling.

Der var et kæmpe indspark og inspiration for os alle – dels dem som er vejledere/udviklere og dels dem som gerne vil fremad i indrangeringen. Desuden tak til Brian Andersen for at vidoeoptage kampen og tak til Tårnby FF for god beværtning.

Vi håber at kunne lave et tilsvarende arrangement en anden gang.

Af Frank Kanlund

Hi, I’m admin

Leave a Reply