Så er der kommet indrangering for efteråret 2021.

Værd at bemærke er, at der er lavet om i strukturen i det danske fodboldsystem. 1.- og 2. division er lagt sammen dommermæssigt, som nu hedder Divisionsdommere. Derfor har vi nu seks dommere, Casper Thorsøe, Kasper Madsen, Mostafa Seyfi, Peter Munch, Sebastian Aagerup og Simon Duerlund, som er indrangeret i landets næstøverste række som divisionsdommere. De skal stå i spidsen for 1.- og 2. division.

Der er lavet en ny række, som hedder 3. division. Her har vi to KFD’ere i form af Jonathan Nilton og Oliver Simbold. 3. division bliver landet nye fjerde bedste række, som har klemt sig ind mellem 2. division og DS.

I DS har vi fået fire nye KFD’ere som alle er en del af CTG. Her er Iman Umar, Jacob Clausen, Jihad Ezat og Svend Funder alle rykket op.

Vi har også fået et nyt medlem i CTG, Maytham Al-Aalwan. Han ligger i KS med fire nye ansigter, Jarl Linder, Martin Møller, Mikkel Petersen og Søren Knudsen.

I serie 1 er der kommet seks nye dommere til. Af dem er det bemærkelsesværdigt at Dogan Øcal, Kuzma Pavlov og Lars Jedermann er rykket direkte op fra Serie 3. Vi har fået endnu en kvinde i serie 1, Zascha Jensen, som nu tilslutter sig Silvia Morar, så vi nu har to kvindelige dommere i serie 1.

I serie 2 er der kommer seks nye dommere. Og i serie 3 er der kommet 16 nye. dermed er serie 3 et helt nyt bekendtskab med samtlige dommere.

I Superligaen har vi stadig to på linjen, Christian Brixen og Henrik Sønderby, som i sidste sæson rundede 400 kampe i landets bedste række.

Stort tillykke til alle, som er rykket op! Og til jer der missede oprykningen i denne omgang – klø på! Er du nysgerrig på kravene i de forskellige rækker, så kan du snuse nærmere her.

Categories: Nyheder