Jans Corner

Jan Carlsens Corner

Jan Carlsen er international dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Jan Carlsen er også en del af den danske VAR implementering i dansk fodbold.

Jan Carlsen
Jan Carlsen

Hver uge tager han fat i aktuelle hændelser, kontroversielle situationer og finurligheder fra såvel danske som internationale kampe. Det sker i Tipsbladets klumme Jans Corner, som gengives her på siden.


Læs alle Jans artikelindlæg her


  • Udvisninger til maalmaend

    Cirka 10 sekunder. Så kort tid nåede en målmand fra den engelske Blue Square League South  på banen, inden han blev præsenteret for det røde kort for af dommeren. Jan Carlsen skriver denne gang om keeperne, når de berøver oplagte scoringschancer. Målmænd og…

    Læs artiklen her


  • Scoringsjubel er en foelsom sag

    Inspirationen til denne uges klumme har forfatteren fundet fra VM i haendbold og den vanvittige 4-4-kamp mellem Newcastle og Arsenal (5. februar).  Hurtige_i..

    Læs artiklen her


  • Naar bolden kommer fra en modspiller…

    Premier League-opgøret mellem Arsenal-Everton 1. februar satte sindene i kog, da Saha bragte udeholdet foran i en klokkeklar offside-position.  Hvad mener Jan Carlsen om situationen? Offside-o..[1] Ugens klumme er i øvrigt nummer 100 fra Carlsens hånd.

    Læs artiklen her