KFD
Nyheder

Oprykninger til 2. division og KS

Tidligere på sommeren blev indrangeringen offentliggjort. Derfor har fodbolddommer.dk talt med to oprykkede dommere, nærmere bestemt Sebastian Aagerup, der er ny i 2. division, og Henrik Christian Niclasen, som nu skal fløjte op i Københavnsserien.

Sebastian Aagerup england talentdommer 2
Sebastian Aagerup (yderst tv.) under Talentdommer 2 i England.

Tillykke med oprykningen til jer to. Kom oprykningen bag på jer?

Sebastian: Mange tak. Jeg er naturligvis utrolig glad og stolt for oprykningen til 2. division, men jeg blev alligevel en smule overrasket, da jeg fik nyheden om min nye indrangering. Oprykningen blev selvfølgelig fejret sammen med min familie og venner den efterfølgende fredag.

 

Henrik: Jeg blev også meget glad, som i MEGET glad, da jeg så jeg var rykket op i KS. Det er kulminationen på fire års benhård og målrettet indsats. Det er en kæmpe forløsning.

Hvordan har jeres forårssæson været?

Sebastian: Min forårssæson er gået rigtig godt. Et godt triosamarbejde er altafgørende for en god dommerpræstation, og derfor er jeg meget taknemmelig for den hjælp, som jeg har fået fra de mange københavnske kollegaer i løbet af den forgangne sæson.

Henrik: Den har været rigtig fin. Jeg har – med undtagelse af en enkelt kamp – følt at jeg har været i kontrol fra start til slut. Jeg har virkelig nydt min forårssæson. Men som sagt, der var en enkelt kamp, hvor jeg virkelig blev nød til at grave dybt i ”værktøjskassen”, for at få styret den kamp sikkert hjem. Men” hjem” det kom den. Og det er jo de svære kampe vi lærer af, så jeg er også glad for den oplevelse.

Er der noget I har gjort ekstra eller anderledes i forårssæsonen?

Sebastian: Jeg har ikke gjort noget specielt anderledes, men noget af det jeg har lært siden jeg startede som fodbolddommer er, at den tid man skal bruge udenfor kridtstregerne, er mindst lige så vigtig, som tiden indenfor kridtstregerne. Det administrative, praktiske, fysiske og teoretiske er en vigtig del af dommergerningen, heriblandt teoriaftener og sociale arrangementer i dommerklubben. Derudover har KFD´s tidligere talentprogram, med Kenn Hansen som talentchef, været en stor hjælp og motivation i den videre færd. Talentsamling med Peter Mikkelsen om ledelse, militær forhindringsbane i Værløse og seance i kropsprog, er nogle af de talrige aktiviteter, som talentprogrammet har budt på.

Henrik Christian Niclasen
Henrik Christian Niclasen, i noget andet tøj end det han bruger på banerne.

Henrik: Min ambition for forårssæsonen var, at fastholde den positive udvikling jeg gennemgik i efterårssæsonen, samt arbejde med at hæve mit niveau yderligere. Det føler jeg er lykkes blandt andet ved, at jeg har arbejdet ekstraordinært med to bestemte udviklingspunkter.

 

 

 

Hvilke forventninger har I så til efterårssæsonen?

Sebastian: Jeg ser selvfølgelig frem til den kommende sæson. Der venter med garanti en masse sjove, spændende og ikke mindst udfordrende opgaver – så jeg glæder mig utrolig meget, til at komme ud og dømme igen efter sommerferien. Faktisk skal jeg allerede i aktion fra starten af august, hvor jeg skal dømme IBER Cup i Esbjerg, sammen med fire andre KFD´ere. Christian Hansen, Ibrahim Dhaflaoui, Mikkel B. Randers og Rune Tychsen.

Henrik: Jeg har store forventninger. Først og fremmest glæder jeg mig utrolig meget til at komme ud og dømme triokampe på mere permanent basis, fordi jeg holder meget af det sociale aspekt, som der følger med når man skal ud og dømme kampe sammen med gode kollegaer. Derudover glæder jeg mig meget til at blive udfordret på et endnu højre niveau. Det bliver et spændende efterår, ingen tvivl om det.

God sæson.

Henrik får debut i KS fredag den 12. august kl. 19.30 i Ryparken, mens Sebastian får debut i 2. division lørdag den 13. august kl. 13.00 i Fredensborg.

Herudover skal der selvfølgelig ønskes tillykke til alle andre oprykkere, der ikke tidligere har været nævnt på fodbolddommer.dk.

Jonas Strange, Nick Madsen og Rene Thunø er oprykket til Serie 1.

Christer Marnæs, Jacob Larsen, Jonas Rahimi, Morten Lønskov og Silvia Morar er oprykket til Serie 2.

Sidst men ikke mindst er Adis Crneta, Armash Khan, Dino Hasanbasic, Jarl Linder, Lars A. L. Petersen, Lasse Lorenzen og Maytham Al-Aalwan rykket op i Serie 3.

God sæson til alle.

Hi, I’m Brian M. Pejter