KFD
Nyheder

Søren Blok dømmer finalen

Sideløbende med EM i Frankrig har Statsradiofonien kørt et arrangement under navnet EM PÅ BRYGGEN

I modsætning til breddestævnet i Frankrig, så har KFD været rigt repræsenteret ved de første 50 kampe på Bryggen.

Fra alle sider – har KFD modtaget ros for arbejdet og vi er i den grad klar igen om 2 år når DR forhåbentlig afholder VM PÅ BRYGGEN

”Fodbold er et simpelt spil, hvor 22 spillere løber rundt og sparker til en bold i 90 minutter, en enkelt dommer laver et hav af fejl, og tyskerne altid vinder til sidst”

Sådan sagde Gary Lineker – men han kender heller ikke Søren Blok Silberbauer.

Finaledommeren
Finaledommeren

Finalen spilles mellem Tyskland og Nordirland efter at Bjarne Nigaard på det skammeligste bortdømte de to andre semifinalehold ”nogen skal jo gøre det beskidte arbejde og i dag var det min tur” sagde Bjarne inden han tog sig et velfortjent glas øl.

Gode råd var dyre da Kasper Madsen meddelte, at han havde en uopsættelig opgave i ”det der Jylland” lørdag, så KFD’s udtagelseskomité trådte sammen fredag formiddag på Københavns Rådhus

Rigtig mange gode dommere havde meldt ind på finalen men for komitéen var der kun et krav – hvem har mest brug for at komme hjemmefra i en times tid.

Da Søren Blok i sidste uge blev den stolte far til ønskebarnet Karen var valget let – vi regner med, at Søren har taget sin tørn med blevask, nattevækninger og puslebord.

For at tilsikre, at Søren møder optimalt frem til den store opgave er Søren fredag eftermiddag checket ind på Bella Sky i Ørestaden.

Redaktionen har forgæves forsøgt at får en kommentar fra finaledommeren men han meddeler gennem sin presseagent, at han sover og først vågner søndag til frokost.

Vi er på plads med både skriverkarl og fotograf når finalen fløjtes op søndag Kl. 20:00

KFD ønsker Søren held og lykke med opgaven.

Hi, I’m Tom Kristensen