KFD
Nyheder

Træning i Prismen på mandage

Søren lægger an til at skyde på mål.
Søren lægger an til at skyde på mål.

KFD har i vintersæsonen lejet hallen i Prismen hver mandag fra 19-20. Her har du mulighed for at løbe test og spille fodbold bagefter. Men er det kun for elitedommere og skal man absolut løbe test? Og kunne det være noget for dig? Redaktionen tog forbi Prismen mandag aften, for at få svar på disse spørgsmål.

Denne mandag aften var ca. 15 dommere mødt op. Der var nye dommere, indrangerede, DS-dommer, kvindelig dommer og en enkelt 1. divisionsdommer. Aldersmæssigt var vi fra 19-49 år, så det var noget af en blandet landhandel af dommere, som var mødt op denne mandag.

Første mand vi mødte i Prismen var KFD’s effektmand, Mogens Højreby. Han møder op næsten alle mandage, hvor han sælger alle de rekvisitter, som du har brug for til din dommergerning.

Casper Thorsøe i godt humør efter yo-yo test.
Casper Thorsøe i godt humør efter yo-yo test.

Det er frivilligt at løbe testen. Omvendt set var der denne aften to dommere, som kun kom for at løbe testen. Der er jo forskellige krav til hvor langt man skal løbe, alt afhængig af hvor højt man dømmer. Alle dommere løb det de kunne eller stoppede, når de havde nået kravet for deres indrangering. Da Jonathan Bak Dragsted og Casper Thorsøe så at der blev taget billeder til hjemmesiden, skulle de lige vise sig fra deres bedste side og løb 19.1.

Efter vi havde fået pusten stod den på futsal. Det blev forslået, at vi spillede ”de gamle” mod de unge, men det turde de unge ikke og så blev det blandede hold. Flere dommere viste gode tekniske færdigheder og der blev lavet et par tunneler, ligesom der også blev revet i diverse trøjer. Men alt var med smil på læben.

Efter træningen bliver der pustet ud og snakket.
Efter træningen bliver der pustet ud og snakket.

Så ligger du hjemme på sofaen mandag aften, kan redaktionen varmt anbefale, at du i stedet for kigger forbi Prismen. Socialt samvær med dine dommerkolleger kombineret med motion. Det kan vist ikke blive meget bedre….!

Adressen er Prismen, Holmbladsgade 71. 2300 Kbh. S

Hi, I’m René Krarup