KFD
Brian Sørensen Johan Bay Futsal arrangement kursus vinder
Brian, her til venstre for Johan Bay, er et af de nye medlemmer i redaktionen.

Tidligere på året spurgte vi på fodbolddommer.dk, om der var nogen der var interesseret i at blive en del af redaktionen. Det var der og redaktionen er derfor blevet udvidet med 3 nye medlemmer. Disse har allerede leveret deres første historier på vores hjemmeside, men her kommer den officielle præsentation af de nye ansigter.

Brian Bedsted er mangeårigt medlem af KFD. Senest er han blevet et stort aktiv for KFD indenfor Futsal og det er da også et af områderne, Brian ønsker at bringe i fokus. ”Jeg har valgt at gå ind i redaktionen, fordi jeg ønskede at vi fik flere historier om Futsal og om den enkelte breddedommer, da jeg tit synes det handler om eliten. Men det er nu engang bredden som tegner KFD og for mig vil KFD altid være en del af mit liv.”

Kristian Brkic indtræder også i redaktionen. Kristian er indrangeret i serie 1 og er også med i Talentprogrammet. “Da jeg så opslaget på hjemmesiden, om at være med i redaktionen, tænkte jeg at prøve det an. Derudover ved jeg det kræver en masse arbejde og at det til tider kan være svært at få nyhederne op på siden – så derfor tænkte jeg at man kunne være flere om det i fællesskab. Derudover er det utrolig godt at de mange opgaver med hjemmesiden kan fordeles ud, så man ikke står alene med en masse opgaver der skal fuldføres, specielt hvis man er tidspresset.”

René, til højre, er endnu et af de nye ansigter i redaktionen. Her ved en tidligere historie om Jens Moestrup.
René, til højre, er et af de andre nye ansigter i redaktionen. Her ved en tidligere historie om Jens Moestrup.

Sidste tilføjelse til redaktionen er René Krarup. Han blev nyt medlem i bestyrelsen ved sidste generalforsamling og tager nu også en tørn i redaktionen. ”Jeg har tidligere været PR-mand for en lokal FDF-kreds og synes at det var sjovt. Det kunne jeg godt tænke mig at beskæftige mig med igen og derfor meldte jeg mig til redaktionen hos KFD. Jeg har ikke specielle interesser, hvor jeg vil gøre en ekstra indsats, men vil bare gerne være med til at gøre fodbolddommer.dk mere levende. Hjemmesiden er jo vores virtuelle klubhus og derfor vigtig for alle dommere.”

De nye ansigter i redaktionen er blevet mødt med åbne arme. At vi bliver flere personer i redaktionen skal være med til at sikre, at fodbolddommer.dk kan dække så meget som muligt af det der sker i KFD og blandt vores medlemmer.

Har man en god historie eller mener der er en begivenhed vi bør dække, er man meget velkommen til at skrive til redaktionen.

Er du interesseret i at se alle medlemmer af redaktionen kan du se den her: Webredaktionen.

Hi, I’m Brian M. Pejter