KFD
Nyheder

KFD repræsenteret i DBU arbejdsgruppe

Ruben skal være med til at styrke sikkerheden og hjælpen til danske dommere
Ruben skal være med til at styrke sikkerheden og hjælpen til danske dommere

I sidste uge opfordrede formand for KFD Ruben Christensen, at man tog arbejdshandskerne på og revurderede, hvordan sikkerheden og hjælpen kunne blive bedre. Nu har DBU offentliggjort at man nedsætter en arbejdsgruppe, der netop skal styrke hjælpen til dommere efter en kamp med vold. Dette skriver DBU, der ligeledes skriver at de finder det nødvendigt efter det seneste tilfælde af vold mod en fodbolddommer i København, ligesom der efterfølgende har været en sag på Fyn.

Med i arbejdsgruppen er DBUs breddedommergruppe med tilføjelse af en repræsentant fra DFU og en fra klubberne. DFU har valgt at pege på KFDs formand Ruben Christensen som repræsentant for DFU og Ruben indtræder derfor i arbejdsgruppen.

Sidst DBU og DFU satte sig sammen for at forbedre sikkerheden og hjælpen for de danske dommere var i 2008. Nu skal arbejdsgruppen se på arbejdsinitiativerne fra dengang og se hvordan disse kan opdateres og forbedres samt om der skal tilføjes nyt, så landets dommere kan være bedre sikret på banerne.

Fodbolddommer.dk ønsker Ruben tillykke med opgaven.

Læs historien her: DBU og dommere samarbejder om dommerhjælp.

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply