KFD

Hej fodbolddommer.

Københavns Fodbold-Dommerklub (KFD) laver aktiviteter udelukkende for fodbolddommere og vi kan se, at du ikke er medlem. Det håber vi, at du vil overveje at blive –  evt. på ny.

Du kan læse om KFD i vedhæftede infoflyer, som sædvanligvis udsendes til alle nye dommere af DBU-København når man erhverver dommerkort.

Som du kan se afholder KFD en række events samt tilbyder medlemmerne særlige medlemstilbud.

For det første vintetræning  hver mandag i Prismen på Amager. Der løbes den test (hvis man har lyst)  som man som fodbolddommer skal bestå ved  fremtidig indrangering og så spilles indendørs fodbold.  Vi får typisk en “dommersnak” efterfølgende.

Herudover afholder KFD “teorinyt” (en opdatering ud i fodboldloven med fodboldlovprofessor Jan Carlsen – gratis for medlemmer af KFD  ) og KFD´s traditionsrige Teorimesterskab (en aften hvor det afgøres hvem som er den skarpeste ud i fodboldloven), bustur til Bundesligakampen HSV-Dortmund (til meget favorabel KFD-pris) ligesom der barsles med en aften med en kendt fodboldpersonlighed samt et fodbolddommer “sikkerhedskursus” med tilhørende info om matchfixing fra DBU´sikkerhedschef allerede 8. januar 2015.

Du kan læse nærmere om KFD´s  events på  vores site www.fodbolddommer.dk

Når du deltager i KFD´s arrangementer får du  ”dommernetværk” som du ikke kan opnå på anden vis og mulighed for “en dommersnak” som man som fodbolddommer ikke kan have med  andre venner, familie og/eller kone/samlever  – også på KFD-Facebook et lukket forum for KFD´s medlemmer.

Som KFD-medlem  får du også via KFD´s kampfordeler  adgang til at dømme firmakampe og stævner som ikke udbydes af lokalunionen. Disse kampe er ofte på tidspunkter hvor der ikke er kampe i lokalunionregi.

Tillige adgang til at købe fløjter og andet dommerudstyr via KFD.

Alle KFD´s medlemmer har lige inden jul 2014 modtaget et helt særligt tilbud om et sæt gratis Diadora dommertøj (sort standard strømper, bukser og bluse) og tilbud om at  kunne købe yderligere dommertøj til bare kr. 400 for et sæt i anden farve.  Vil man være en del af dette særlige medlemstilbud om et sæt gratis dommertøj skal  man melde sig ind i KFD senest 10. januar 2015. Herefter omfatter tilbuddet  om et sæt gratis dommertøj udelukkende helt nye fodbolddommere som melder sig ind ifm. erhvervelse af dommerkort.

Vi håber, at du har  fået lyst til medlemskab af KFD.  Send i givet fald mail til nt@gosse.dk for indmeldelse. (Du kan læse om kontingent på www.fodbolddommer.dk )

Du ønskes under alle omstændigheder et godt nytår  og god fodboldsæson 2015 !

Du kan læse mere om KFD her flyer v5-2

Venlig hilsen

KFD

Hi, I’m Tom Kristensen

Leave a Reply