KFD
Nyheder

Husk tilmelding til arrangementer

Udendørssæsonen er ved at gå på hæld, men til trods for dette afholder KFD tre arrangementer i de kommende uger. Så for at påminde jer tilmelding til dem, kommer her en reminder. Læs mere om de enkelte arrangementer ved at trykke på overskrifterne.

Afslutnings- og 70 års jubilæumsfest

Det plejer at være rigtig hyggeligt til den årlige afslutningsfest på Stafetten.
Det skal nok, som altid, blive hyggeligt til den årlige afslutningsfest på Stafetten.

Den 8. november afholdes der årets afslutningsfest, så er du ikke tilmeldt kan du gøre det nu. Skriv til kfdtilmelding@hotmail.com, hvor du skriver ”Tilmelding” samt dit dommernummer i emnefeltet og så er du tilmeldt.

Årets afslutningsfest bliver holdt i stil med tidligere års, men da vi har 70-års jubilæum, vil der blive skruet op for de forskellige indslag i løbet af aftenen, og som til enhver god jubilæumsfest, er der også skrevet en jubilæumssang. Det eneste der vil være helt som det plejer er menuen – Stegt flæsk med persillesovs (hvis man af religiøse eller andre årsager ikke spiser gris, er der mulighed for at vælge andet ved ankomst). Prisen er 50 kr. som betales på selve aftenen.

I forbindelse med festlighederne bliver der også afholdt de såkaldte “KFD-Awards 2014”. Kategorierne er årets bedste dommer, årets udvikler/vejleder og årets KFD-fighter. Er der en kollega du synes fortjener en indstilling, så send indstillingen med et par ord om, hvorfor personen skal indstilles til kfdtilmelding@hotmail.com.

Er du allerede tilmeldt festlighederne, så spred budskabet på banerne. Jo flere vi er – jo sjovere bliver det.

Sidste tilmeldingsdag er 4. november.

Åben udvikling

Et billede fra tidligere afholdt åben udvikling. Bjarne Nigaard var i aktion dengang.
Et billede fra tidligere afholdt åben udvikling. Bjarne Nigaard var i aktion dengang.

Tirsdag den 28. oktober bliver der afholdt åben udvikling, hvor du får en mulighed for at opleve, hvad det går ud på at blive udviklet og stille alle spørgsmålene i den anledning.

Vi anbefaler nye og nyere dommere at deltage så man er informeret om grundsubstansen i “udvikling” og dermed også fremtidig indrangering.

Arrangementet finder sted i Valby Idrætspark (Julius Andersens Vej 1, på kunsten bag stadion) når FC Udfordringen tager imod Østerbro IF i Serie 1. Kampens dommer vil være Katrine Wulff Stensholm der skal udvikles af Frank Peter Kanlund.

Traineeprogrammet er vært for et noget utraditionelt (men til gengæld ganske energirigt) måltid på McDonald’s (Gammel Køge Landevej 103) fra kl. 17. Selve kampen starter kl. 18.

Tilmelding sker på kfdtilmelding@hotmail.com – med angivelse om du ønsker at spise med – senest søndag d. 26/10 2014.

Futsal lovgennemgang

Få opfrisket reglerne indenfor Futsal den 30. oktober.
Få opfrisket reglerne indenfor Futsal den 30. oktober.

Når udendørssæsonen slutter, starter Futsal sæsonen i al sin pragt. Derfor afholder KFDs Futsalprogram den 30. oktober Futsal lovgennemgang. Det afholdes i Amager FFs klubhus på John Tranums Alle.

Arrangementet starter kl 18.30, men der er mulighed for spisning fra kl 17.30. Det koster ikke noget at komme til spisning.

Der vil være lovgennemgang med en lille quiz og fokuspunkter for sæsonen 2014/2015 vil ligeledes blive løbet igennem. Mødet er primært for folk der har dømt futsal eller taget DBU futsalkursus.

Tilmelding til KFD@tilmelding.dk senest 23. oktober, hvis du skal spise med. Alle er velkomne til at komme uden tilmelding efter spisning.

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply