KFD
Nyheder

Generalforsamling 2014

Som foreningens vedtægter kræver det, så var der indkaldt til ordinær generalforsamling i tirsdags d. 28. januar i Frederiksberg Hallens selskabslokaler.

Medlemmerne er klar til mødet
Medlemmerne er klar til mødet

Det følgende er udelukkende mine oplevelser, altså ikke det officielle referat.

Bestyrelsens beretning var lang – meget lang – Frank Kanlund kom bla. ind på den overståede konflikt som naturligt stadig fylder meget hos medlemmerne, Formanden takkede medlemmerne for den opbakning bestyrelsen havde fået under konflikten. Samarbejdet med DBU/K bliver bedre og bedre, det kan ingen have noget i mod.

Formanden fortalte om de mange tiltag der er sat i værk til gavn for medlemmerne, blandt de mange aktiviteter kan nævnes en tur til Hamborg til marts, du kan i øvrigt stadig nå og tilmelde dig turen, det bliver en ren fest.

Formand Frank Kanlund
Formand Frank Kanlund

I afsnittet omkring Kampfordeleren opfordrede formanden medlemmerne til at undgå de meget sene afbud, det stiller os i en dum situation at en dommer udebliver fra en opgave han har påtaget sig.

Niels – Erik Van Zeijst fortalte forsamlingen lidt om de udfordringer der har været omkring udviklerne i den forgangne sæson, bla. kom han ind på at man har droppet indrangeringerne for serie 4 & 5

Så skulle der fakta på bordet, Niels Thomasen fremlagde det reviderede regnskab, der viste et underskud på Kr. 50.000

Kassereren startede med, at give en røffel til de medlemmer som ikke har betalt kontingent. Efter at DBU/K ikke længere ”tilbageholder” vores kontingent så skal alle dommere selv ordne kontingentet, det har givet lidt udfordringer i året. En mulig løsning er naturligvis PBS men det vil koste ca. 6-8000 årligt og det vil man ikke ofre. I skrivende stund har foreningen ca. 13.000 kr. ude.

Finansministeren
Finansministeren

Foreningen er bundsolid, men det er klart, at vi ikke hvert år kan bruge flere penge end vi tjener, og det er nok en debat værd fremadrettet, om aktiviteterne skal bibeholdes.

Så skulle vi se fremad, Niels gennemgik bestyrelsens forslag til budget for 2014 – også har var der en debat omkring aktiverne, forsamlingen vedtog bestyrelsens forslag til budget med et forventet underskud på Kr. 32.000

Bestyrelsen havde fremsat nogle ændringsforslag til foreningens vedtægter, de blev alle vedtaget uden den store debat.

Så skulle der vælges medlemmer til bestyrelsen. Niels Thomassen havde sagt ja til, at forsætte som kasserer og han modtog folkets jubel.

Efter 7 år i medlemmernes tjeneste havde Torben Jensen valgt at sige stop, bestyrelsen havde foreslået Preben Jacobsen som blev valgt, samtidig med at Ruben blev forfremmet fra suppleant til ordinært bestyrelsesmedlem. Herfra skal lyde et stort ” tillykke med valget” til begge to.

Ruben Christensen
Ruben Christensen

Som ny suppleant til bestyrelsen valgte forsamlingen Ronnie Seth.

Aftenens mest kontroversielle indlæg stod bestyrelsesmedlem i DBU/K Vagn Christensen for, Vagn fortalte om hans oplevelser omkring den afsluttede konflikt og det fremadrettede samarbejde.

DSC_0020.NEF

Vagns indlæg fik bla. formanden for DFU Per Buttenschøn der var kørt helt fra Silkeborg for at deltage i mødet op på talerstolen, Per modsagde Vagn på en række centrale punkter i forhold til aftalerne i mellem DFU & DBU, og også KFD’s forhenværende formand Bjarne Nigaard måtte en tur eller to på talerstolen for at markere uenigheden.

 

 

Hi, I’m Tom Kristensen

Leave a Reply