KFD
Nyheder

Juletilbud fra DBU København

Kære KBU dommer

Vi vil gerne bruge lejligheden til at takke dig for den gode indsats i 2010 og vi håber selvfølgelig du vil være med igen i 2011 til endnu flere oplevelser med den sport vi elsker.

Vi vil samtidig gerne introducere dig for et lille jule tilbud fra alle os til alle jer.

Vi har i de kommende uger fastlagt fire førstehjælpskurser rundt omkring i København og omegn og det vil vi gerne tilbyde dig at deltage i. Den normale pris er kr. 100,-, men som KBU dommer kan du få det til halvpris dvs. kr. 50,-.

Førstehjælpskurserne er den 13. december, 14. december, 16. december og 20. december. Vær opmærksom på det kan blive overtegnet.

Samtidig får vi besøg af Rasmus Ankersen den 11. januar 2011 kl. 18.00 – 21.00, som vil fortælle lidt om ”Vinderledelse”. Blandt andet kommer han ind på ”lederrollen”, ”hvordan skabes en vinder”, ”hvad motiverer en vinder” og ”hvad er et ledertalent”.

Normal pris for foredraget er kr. 500,-, men igen har du mulighed for at få det halvpris dvs. kr. 250,-. Vær opmærksom på det kan blive overtegnet.

For tilmelding til ovenstående sendes en mail til undertegnede med navn og dommer nr. samt hvilket kursus du ønsker at deltage i.

Rigtig god jul og godt nytår.

DBU København

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply