KFD

Kære KFD’ere

Vi har nu alle fra den fælles arbejdsgruppe mellem DFU og DBU modtaget en absolut positiv melding, som fremgår nedenfor. Det betyder, at vi alle kan glæde os over fælles fodslag om fodbolddommerarbejdet i Danmark. En afklaring som er kærkommen og ventet.

Frank
Formand, KFD

Kære Fodbolddommer

Som du sikkert er bekendt med, så har der være nedsat en arbejdsgruppe, der har skullet komme med forslag til udmøntning af den 21-punkts erklæring, som blev underskrevet af DFU’s formand Per Buttenschøn og DBU’s næstformand Jesper Møller i foråret.

I arbejdsgruppen har siddet: Jens Jørgen Møller Nielsen, Tore Østergaard, Bent Halfdan Pedersen, Michael Johansen, Claus Bo Larsen, Jørn Hedengran, Ove Lyhne og Morten Rask Thomsen.

På et møde den 10.9.2013 blev arbejdsgruppen enig om de sidste detaljer i det udmøntningsnotat, som gruppen var blevet bedt om at udarbejde. Notatet skal nu renskrives, og herefter skal det sendes til godkendelse i henholdsvis DBU og DFU. Denne godkendelsesprocedure igangsættes i løbet af kort tid.

En enig arbejdsgruppe er glad for det endelige resultat, og mener at udmøntningsnotatet vil sikre en balanceret og god fremtid for alle breddedommere i Danmark.

Du vil i den kommende tid høre mere om indholdet i udmøntningsnotatet.

Med venlig hilsen
Jens Jørgen Møller Nielsen
Tore Østergaard
Bent Halfdan Pedersen
Michael Johansen
Claus Bo Larsen
Jørn Hedengran
Ove Lyhne
Morten Rask Thomsen

Hi, I’m Lars Møller Hansen

Leave a Reply