KFD
Nyheder

Søren og Thor fandt niveauet

I går tirsdag blev der afholdt niveaulægningskamp for KFDs udviklere. Det er den årlige seance, hvor udviklerne i fællesskab overværer en kamp, og efterfølgende får sig talt frem til hvordan den, og dermed også andre kampe med udvikling, skal vurderes. Niveauet for udviklingerne ensartes.

Søren i aktion på Fælledparkens kunstbane. Det blev til en fin præstation.
Søren i aktion på Fælledparkens kunstbane. Det blev til en fin præstation.

Årets ‘offer’ som dommer var Søren Silberbauer, der de ca. 20 par vagtsomme øjne til trods, gjorde en rigtig fin figur. Og det var der også enighed om rundt om banen.

Input til samtaleteknik fra Thor
Input til samtaleteknik fra Thor

Eliteudvikler Thor Callesen indledte aftenen med et kort oplæg som inspiration til samtaleteknik for udviklerne. Han var efterfølgende ‘den officielle’ udvikler i Sørens kamp i serie 1 mellem Østerbro og Hellas.

Efter kampen fulgtes udviklere og dommer (ja, det plejer at være omvendt; dommere i flertal, og udvikler i ental :-)) tilbage til Fælledklubhuset, hvor Søren og Thor stillede op til åben udvikling om kampen. Tak til Søren for at ville være med, og tak til Thor for de gode input.

Til slut blev der tid til at drøfte ‘lidt af hvert’, og bl.a. nåede udviklerne frem til, at det skal være en ambition, at linjedommere i kampe med udvikling også får hhv. et udviklingspunkt og et fastholdelsespunkt mere tydeligt med sig i teksten (ikke opstillet i samme punktform som til dommeren, men formuleret som fx hhv. et godt råd og som en ros). Udviklerne meldte ligeledes tilbage om karakterer i forbindelse med udvikling, fordi der har været tanker fremme om at afskaffe karakterne også på breddeniveau. Af de udviklere, der ytrede sig, var der klart flertal for at opretholde karaktererne indtil videre.

Hi, I’m admin

Leave a Reply