KFD
Nyheder

2 KFD oprykninger indenfor DBU

Peter Kjærsgaard-Andersen er ny dommer i Superligaen
Peter Kjærsgaard-Andersen er ny dommer i Superligaen

Sæsonen er slut, men derfor kan der stadig ske mange spændende ting op til den kommende sæson. Og noget af det mest spændende er oprykning af dommere på højeste niveau. Her er 2 KFD’ere klar til at dømme på et niveau højere efter sommerferien.

I Superligaen har Claus Bo Larsen og Michael Svendsen lagt fløjten på hylden, og det har givet plads til et par nye ansigter. Her er Dennis Mogensen og KFD’er Peter Kjærsgaard-Andersen blevet rykket op. Peter Kjærsgaard-Andersen rykkede teltpælene op fra den jyske muld sommeren sidste år og flyttede til København sammen med hans kæreste, og har altså kun været KFD’er i et års tid. Det skal dog på ingen måde forhindre os i at ønske Peter er stort tillykke med oprykningen til Superligaen og et stort held og lykke med de kommende opgaver. Læs mere om Peter flytning til København her.

Katrine W. Stensholm, i midten, skal fra efteråret dømme i kvindernes 1. division.
Katrine W. Stensholm, i midten, er rykket op i kvindernes 1. division.

På kvindesiden har vi fået ny elitedommer da Katrine Wulff Stensholm er ny dommer i kvindernes 1. division. Katrine tog dommerkort i 2007, og har siden KFDs nyeste Talentprogram blev etableret i 2011, været en del af dette. Nu kommer der nye opgaver for Katrine, og med en alder på 24 år, krydser vi alle fingre for at det måske i fremtiden kan blive til endnu mere. Et stort tillykke til Katrine og held og lykke med fremtiden. I øvrigt har Katrine faktisk haft divisionsdebut tidligere – det skete bare i Norge. Hvis du vil have et tilbageblik på Katrines tur, som hun var på sammen med Betina og Ibrahim, så tryk her.

Har du lyst til at læse DBUs præsentation af Dennis Mogensen og Peter Kjærsgaard-Andersen, samt se den nye indrangering, kan du se det på DBUs hjemmeside ved at trykke her.

Hi, I’m Brian M. Pejter

Leave a Reply