KFD

KFDs net-og bladredaktør Nikolaj Marker har efter flot arbejde gennem et par år valgt at satse mere tid på familien. Vi er kede af at miste Nikolajs kompetencer som redaktør, men har selvfølgelig forståelse for beslutningen. Tak for indsatsen til Nikolaj.

Da også KFDs anden blad-redaktør, Christian Brixen, har valgt at prioritere anderledes (og ligeledes tak for indsatsen til Christian), så har KFD behov for at finde ny redaktion til at styre vores kommunikation, både på hjemmesiden og i Fodbolddommeren.

Vi håber at der blandt KFDs medlemmer måske kunne være en interesseret kandidat til redaktørstillingen.

De tekniske ting omkring hjemmesiden, og de praktiske forhold i forbindelse med opsætning mv. til Fodbolddommeren tages der hånd om fra anden side, så det er alene det tekstmæssige indhold, der er redaktørens primære ansvar.

Til at hjælpe sig har redaktøren en IT-ansvarlig fra bestyrelsen, ligesom bestyrelsen leverer en større del af den løbende kommunikation til begge medier.

Hvis det er noget for dig at være med til at definere indhold og opsætning af KFDs strategiske og informative kommunikation, så kontakt Bjarne på nigaard@get2net.dk, med en kort motiveret ansøgning.

Bjarne

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply