KFD
Nyheder

Fair Play-maerket skal stadig paa armen!

Af forskellige årsager har der blandt KFD’ere været tvivl om hvorvidt man stadig skal bære Fair Play mærke når man dømmer. Bl.a. har det været nævnt, at mærket var afløst af et andet, med slogan’et Respect. KFD valgte derfor at spørge i DBUs Fair Play afdeling, og har fået følgende umisforståeligt klare svar:

Respect mærket er udelukkende et UEFA mærke og skal bæres af de internationale dommere i internationale kampe.I Danmark er fairplay logoet stadig gældende for alle dommere, ligesom Thiele logoet pga. sponsoratet.

En vis misforståelse har dog bredt sig blandt DBU dommere og dermed dryppet nedad i systemet at fairplay logoet ikke længere skal benyttes. Det skyldes nok at Thiele i en overgang også var sponsor for DBUs Fairplay aktiviteter og ophørte med dette sponsorat og fortsatte med udelukkende dommerne.

Logoet rekvireres gratis af dommerklubbens effektmand til uddeling til alle dommere hos DFUs effektmand efter gensidig aftale mellem DBU og DFU.

Så altså: HUSK at tage Fair Play mærket på venstre arm når du dømmer. Thiele mærket hører til på højre arm (kan fx huske på, at det begynder med TH = til højre J)

Bjarne

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply