KFD
Nyheder

Kæmpe stævne i Valby lørdag d. 11. maj

KFD har fået en henvendelse fra Boldklubben Frem i Valby. De er værter ved et forholdsvis stor firmastævne på lørdag på banerne ved deres klubhus på Julius Andersensvej. DBU/K har fortalt Boldklubben Frem at de ikke ser sig i stand til at skaffe så mange dommere med så kort varsel – men det kan KFD! 

Stævnet har internationalt format – der deltager hold fra mange europæiske lande, dr spilles alm. 11-mandsbold med en en spilletid på 2 X 10 min.

KFD`s altid optimistiske kampfordeler har lovet Boldklubben Frem, at den fikser vi da – så kom ud af busken og skriv til Tom K og meld dig. Afregningen er god og DMI har lovet godt vejr, så find støvlerne FREM. Vores værter byder de dommere der deltager på frokost og gode oplevelser.

Fodbold og regler

Vi skal bemande 6 baner i tiden fra Kl. 09.00 til Kl. 17.00 – finalen spilles hvis vejret tillader det på Valby idrætspark.

Kan du afse et par timer eller 3 på lørdag så tøv ikke med at meld dig til.

Der skal bruges rigtig mange dommere og det bliver en stor opgave, at få det planlagt men jeg er sikker på at vores mange medlemmer gerne vil hjælpe.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til kampfordeleren kfd@tk2610.dk  – Alle mand og kvinder til Valby.

Den endelige dommerpåsætning forventes udsendt fredag ved middagstid. Afregning og tilmelding via KFD 

 

 

Hi, I’m Tom Kristensen

Leave a Reply