KFD
Så er kampen i fuld gang...
 

Kære alle

Vi er jo nu tilbage på banerne og alle forhåbentligt godt i gang med deres kampe. Udviklingerne lader vente på sig, men det skal nok også komme i gang.

KFD afholdt i tirsdags generalforsamling, og her traf fællesskabet beslutning om at
tage afsked med tre medlemmer, som efter fællesskabets opfattelse har optrådt illoyalt over for KFD (I kan læse referatet her på siden, når det er godkendt af dirigenten og lægges på sitet).

Det er nu tid til at kikke fremad, og KFD vil snarest muligt gå i gang med at arbejde med de tiltag, som blev besluttet på den ordinære generalforsamling i januar, således at KFD fortsat er en aktiv dommerklub både socialt og dommerfagligt.

Vi vil derfor indbyde til møde om KFD’s programmer, som du kan læse om her på sitet i forbindelse med den ordinære generalforsamling. Mange har allerede tilkendegivet, at de vil deltage, og det er meget velkomment, og de, som allerede er med, håber vi meget gerne vil fortsætte eller give en hånd med i en overgangsperiode.

Humlen i KFD’s programmer er, at alle er velkomne til at deltage, og man skal ikke søge og igennem en ansøgningsprocedure og vurderes. KFD’s programmer bygger på den grundsten, at den aktive dommer deltager ud fra interesse, tid og lyst, og at din interesse
modtages velvilligt og med glæde.

Husk at kun ved en fælles indsats får du en aktiv dommerklub!

Frank Kanlund
Formand, KFD

Hi, I’m Lars Møller Hansen

Leave a Reply