KFD
Nyheder

KFD i hopla i Hamborg

18 dommere troppede op under uret på Københavns hovedbanegård tidligt lørdag morgen. Destination: Hamborg.

Medbragt var højt humør, morgenmad og gode mængder af medbragt øl og Gammel Dansk. Turen i toget blev brugt på udveksling af gode historier, kortspil, poker og fællesskål. Så der blev fra morgenstunden lavet grundlag for en sjov weekend, i godt selskab.

Da vi stod ud af toget på Hamborg Haubtbahnhoff, var humøret og promillen lovende. Og efter en frisk gåtur fandt vi, med hjælp fra de lokale, frem til det rigtige hotel. Efter at have delt en flaske shots mellem os, og forsøgt at bruge det som overflade behandling på et af hotellets borde, blev vi fordelt på værelserne. Her havde vi lige tid til at komme af med bagage, og stikke nogle øl i jakkelommerne, før turen gik til Imtech Arena. Med i fodboldbilletten var transport med tog til nærmeste stop, hvorfra vi gik til stadion sammen med fans fra både Hamborg og Borussia Mönchengladbach.

Her kunne et næsten fyldt stadion, som leverede rigtig god stemning, se en mere tam kamp, som Hamborg vandt 1-0 på et lækkert langskud fra Van Der Vaart. På dommersiden kunne vi notere at linjedommerne i Tyskland åbenbart ikke prøver at holde front mod banen. Flere markeringer blev også leveret i bevægelse. Det synes de kritiske KFD’ere så noget slasket ud.

Efter kampen gik vi tilbage mod toget for at komme videre til Hamborgs natteliv. Denne tur til toget virkede både meget længere end den samme distance den anden vej, og samtidig mere kold. Herudover tabte vi Iversen på halvvejen, hvor vejen delte sig, hvilket resulterede i klapsalver til Hamborg-debutanten da gruppen blev samlet igen.

I toget blev der dannet forskellige grupper, der udforskede forskellige dele af Hamborg. Nogle tog ud og spiste fin 3-retters mad, nogle gik efter Wienersnitzel og øl i store krus, og nogle gik efter øltårn og den mad der så kunne følge i det selskab.

Et af disse dejlige øltårn blev brugt på at vande Jesper, Pejter og en servetrice, samt store dele af det nærmeste gulv og bord. Arkitekten bag var NC, der dog argumenterede for at øltårnet var ustabilt – hvilket han vidst havde lidt ret i.

Efter endt mad med dertil rigeligt drikkevarer, gik folk mod den bar de helst ville mod. Her beviste Darfeldt, hvem der var den bedste guide ved at lede an mod Alberts, mens gruppen guidet af Jesper og Ruben fandt ud af, at Baracuda bar kun var en skygge af sig selv i forhold til sidste års tur. Reeperbahn fik også et besøg – bare for at se det.

I sidste ende fandt alle et sted af god kvalitet, hvor de fleste havnede på Alberts. Her var især Iversen i hopla. Han var pga mange gode øl blevet meget… Glad. I løbet af natten kom folk tilbage til deres værelser. De første lige efter midnat, de sidste klokken halv 6 om morgenen.

Morgenen efter tjekkede KFD’erne ud fra hotellet og bevægede sig mod Hamborg Haubtbahnhoff. Tropperne samlede sig på spisestedet Sweincke, hvor der blev spist morgenmad. Herefter var der tid til at købe en flaske vand, før alle steg på toget med snuden mod København. Hele turen var særdeles velplanlagt af aktivtitsudvalget. Til alle deltagere, tak for en fed tur og til alle andre – ta’ med næste år.

Efterhånden som jeg modtager billeder fra turen vil de blive lagt ind i artiklen. Så til jer der var med, send mig jeres bedste billeder til bmpejter@gmail.com.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply