KFD
Nyheder

2010.08.08 – Nyt ansøgningsskema til udviklerkandidater

For at sikre, at KBU Dommer har overblikket over, hvem der har interesse i at blive udvikler, har vi sammen med KBU Dommer fået lavet et egentligt ansøgningsskema, der skal udfyldes som tilkendegivelse af, at man er interesseret i at blive uddannet udvikler.

Fremover vil KBU Dommer så se på de indkomne ansøgningsskemaer, når det skal besluttes, hvem der skal på udviklerkursus.

Uanset om man bliver sendt afsted på kursus, får man som ansøger naturligvis en tilbagemelding fra KBU Dommer.

Skemaet er kort, fordi det ikke er tænkt som en unødig belastning af den, der kunne tænke sig at blive udvikler, men i stedet er et redskab, der skal være med til at sikre, at KBU Dommer har overblikket over interesserede kandidater, og husker at tage dem allesammen med i vurderingen.

Skemaet er vedlagt denne nyhed, men kan også findes under Dommerudvikling her på siden.

Bjarne

Hi, I’m admin

Leave a Reply