KFD
Nyheder

Nyt fra bestyrelsen

Her følger KFD-formand Bjarne Nigaards indlæg til det sidste nummer af magasinet “Fodbolddommeren”, som udkommer i uge 40.

På mange måder kommer dette efterår til at betyde forandringer i den måde mange dommere får deres nyheder og information om deres hobby på.

Jeg håber selvfølgelig, at tiderne nu er til, at informationen når ud til alle, selv om den ikke længere kommer på papir.

For nogle er det vemodigt, for andre er det på høje tid. Men sikkert er det dog; du sidder lige nu med allersidste nummer af DFUs blad ”Fodbolddommeren” i hænderne.

Det udkommer nemlig ikke længere i trykt udgave. Farvel til en ’gammel ven’, og tak for mange oplevelser gennem årene.

KFDs kommunikation skifter også form. Både fordi “Fodbolddommeren” nu ophører, men også fordi KFD nu har fået et velfungerende virtuelt klubhus via sin hjemmeside, vil KFDs nyhedsbrev, ”KFD Status”, fremover komme til at se anderledes ud.

Behovet for via et nyhedsbrev at udbrede informationen tidligere offentliggjort på hjemmesiden, til de der ikke har netadgang, forsvinder, og dermed er en af begrundelserne for et nyhedsbrev også væk.

Samtidig har KFD valgt at lade sin redaktør få råderet over alle de informationskanaler, som KFD har.

Af nye tiltag kan vi også forvente os flere indslag i form af film-klip til hjemmesiden, KFD-TV.

Nyhedsbrevets nye form, udgivelsesfrekvens og indhold kommer du til at høre mere om så snart bestyrelsen og redaktøren har haft mulighed for at indpasse nyhedsbrevets koncept i KFDs samlede kommunikationsstrategi.

Nyt om kolleger

KFD har oplevet endnu en periode med tilgang af mange gode nye medlemmer. Velkommen til Birger Busk (Sverige), Thomas Reimann, Patrick Shadmani, Kasper Kølleskov, Phillip Als, Jesper Schmidt (Jylland), Thomas Bülow Christensen (tilbage fra Lolland), Peter Wagner, Flemming Ricks, Rene Thunø, Daniel Garrido, Tom Kristensen, Emil Thranholm, Lars Rieck Sørensen, Jakob Spiegelhauer, Ruben Kirkegaard og Anders Kinnerup.

To kolleger har også valgt at stoppe i KFD. På forhåbentligt gensyn til: Frank Stäcker og Mikkel Sander.

KFD har nu 343 medlemmer.

Vigtige datoer

Generalforsamling tirsdag den 31. januar 2012 kl. 19 i Frederiksberg Hallernes Restaurant.
Dagsorden i henhold til vedtægterne.

28. februar 2012: Teorinyt

20. marts 2012: Teorimesterskab

Af Bjarne Nigaard

Hi, I’m admin

Leave a Reply