KFD
Nyheder

Eksklusion af SFU en realitet

DFU´s bestyrelse har besluttet at ekskludere SFU med virkning fra 5. september 2011.

Eksklusionen får dog først virkning fra den 3. oktober 2011.

DFU meddelte den 29. juni 2011 SFU et ultimatum. Ultimatummet var sålydende:

”Hvis ikke SFU senest den 14. august 2011 har

1. frataget Flemming Linnemann (dommer nummer 17285) retten til at fungere for SFU (eksklusion)

2. afsat den resterende del af bestyrelsen for Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub (herefter blot benævnt ”FAF”) med en klausul om, at de pågældende ikke må virke i organisatorisk henseende i hverken FAF eller SFU inden for en frist af 3 år regnet fra den 1. september 2011, vil DFU´s bestyrelse med virkning fra den 1. september 2011 ekskludere SFU.”

DFU´s bestyrelse har konstateret, at SFU ikke har efterleveret det stillede ultimatum.

Jeg har den 18. august 2011 forespurgt, hvorvidt SFU ønskede at fremkomme med en udtalelse i sagen som anført i DFU´s vedtægter § 11.4. SFU har den 22. august ved fungerende formand Kim Hansen fremsendt en udtalelse. Hvilket dog ikke ændrer bestyrelsens opfattelse.

På et bestyrelsesmøde den 24. august 2011 – umiddelbart efter formandsmødet, der blev afholdt samme dag – besluttede DFU´s bestyrelse at ekskludere SFU med virkning fra den 5. september 2011. Eksklusionen er sket med hjemmel i DFU´s vedtægter § 11.3 der er sålydende:

11.3.: Bestyrelsen kan med 2/3 flertal ekskludere en

landsdelsorganisation i følgende situationer:

2. Hvis en landsdelsorganisation modarbejder

DFU´s interesser eller ikke retter sig efter gældende regler og retningslinjer.

Beslutningen om eksklusion af SFU er truffet af en enig og fuldtallig bestyrelse.

Jeg skal oplyse, at DFU´s bestyrelse samtidig har valgt at indkalde til ekstraordinært delegeretmøde for at delegeretmøde får mulighed for hurtigst muligt at tage stilling til bestyrelsens beslutning om eksklusion af SFU. Det ekstraordinære delegeretmøde  afholdes den 2. oktober 2011, kl. 13.00 på Vissenbjerg Storkro.

DFU´s bestyrelse har samtidig valgt at tillægge eksklusionen opsættende virkning indtil Delegeretmødets stilling foreligger. Eksklusionen får derfor først virkning fra den 3. oktober 2011 – naturligvis under forudsætning af, at Delegeretmøde er enig i bestyrelsens beslutning.

Af Per Bo Christensen, formand for DFU

Hi, I’m admin

Leave a Reply