KFD

Frank Kanlund fra KFD’s bestyrelse alias Generalsekretæren fløjter til daglig i Serie 1. Her fortæller han, hvordan han overhalede KFD’s Superliga- og FIFA-dommer i nationalarenaen.

Frank Kanlund alias 'Generalsekretæren'. Foto: J.C. Borre Larsen

Kenn Hansen, vores topdommer i KFD, dømte engang i sine meget unge dage i Parken, da FCK´s medarbejdere spillede en intern turnering.

Ud over Kenn Hansen og Tonni Ristorp (tidligere KFD’er, red.) deltog jeg også. Men dag ingen af de to nævnte herrer på daværende tidspunkt ville (læs: turde) dømme den første kamp med FCK´s kontrollørkorps (angiveligt, fordi man så ikke fik ”finalen”) sprang jeg, generalsekretæren, fluks ind.

Det betød debut i Parken før Kenn Hansen. Lagde du mærke til ordet ’før’….

”Linjetjansen” i finalen udøvede jeg fra mellemafsnittet på ”Nedre C”. Her er et fremragende overblik at vinke fra, kolde fadøl og et behageligt sæde. Især da dagens vanskeligste kamp med FCK-overarmene jo vel var overstået.

27 tilskuere så i øvrigt finalen. Det bliver nok lidt anderledes lørdag aften (13. august, red.), når Kenn Hansen leder opgøret mellem FC København og FC Midtjylland. En fadøl i hånden og man ser offsiderne meget bedre. Det fik jeg bekræftet. Det er selvfølgelig derfor, man tit støder på utilfredse tilskuere rundt om på diverse stadions……..

Af Frank Kanlund

Læs også: Kenn Hansen kastes for løverne

Hi, I’m admin

One Comment

  1. Det med fadøl er jeg enig i. Efter mange år på sidelinien i mange divisionskampe (nej ikke som liniedommer, men holdleder)er det dog ikke kun fadbamser der nydes. Også en del ‘sjov’ tobak. Bare spørg de liniedommere som har været i Sundby IP modsat tribunen. Nogle gange har deres indsats virket lidt ‘skæve’. 🙂

    Generalsekretæren har været først med mange ting, men en ting er vi nok nogle stykker der har slået ham. Vi har spillet med læderbolde med snøre og træknopper under støvlerne. Det var tider hvor en mand var en mand og Generalsekretæren endnu ikke født.

    Kom igen Frank din unge knøs.

Leave a Reply