KFD
Nyheder

Ny dommer i talentgruppen

Talentgruppen er blevet udvidet med Betina Engelbrecht.
 
Referat af talentdømmermødet 3. maj 2011 hos DBU i Brøndby kan læses her
Referent: Bjørn Kure

Fraværende: Heidi, stadig grundet orlov – ellers ingen fraværende.

Folk mødte omklædt kl. 18:00 til fysisk aktivitet (interval-løbetræning) ved divisionsdommerne Lars Jensen og Thomas Thorgaard.

Lars fremviste efterfølgende pulsdata fra 4 forskellige kampe han havde haft (1. div, 2. div og 2. div LD), og efter at have vist at en LD-opgave giver 0 min. i meget hurtigt tempo (>90% af maxpuls) kunne det konkluderes at LD-opgaver ikke træner konditionen synderligt.

Referatet mailes til John senest tirsdag, hvilket er præcedens for fremtidige referater.

Gruppeteoritest med 5 cases: Gruppen blev delt op i 2 hold, og hvert hold besvarede skriftligt 5 forskellige cases opstillet af John Holm, med brug af Fodboldlovens ord og vendinger i stort et omfang som muligt. Herefter blev de 5 cases gennemgået i fællesskab med John Holm, og besvarelserne blev rettet.

Spisning i DBU kantinen

Gruppen blev delt op i 2 hold for hhv. KS- samt DS-dommere, og serie 1-dommere. Med oplæg fra divisionsdommerne og Enrique for de to grupper hhv., blev der gennemgået takt og tone og forberedelser ved triokampe i form af kommunikation før kampen (mail/sms) samt betydningen af passende påklædning før, under og efter kampen. Hvis der opleves større problemer med linjedommere i forbindelse med forberedelser mm. send da en mail til Kenneth Egeberg.

Næste møde: Udflugt til U21-kamp i Aalborg 18. juni 2011.

Hi, I’m Redaktør

Leave a Reply