KFD

Mandag aften var det tid til KFD’s årlige teorimesterskab. Omkring 50 mennesker var mødt op i Frederiksberg Hallerne for at dyste om at få lige præcis deres navn indgraveret på KFD’s legendariske vandrepokal.

Teorimesterskabet begyndte traditionen tro med en times spisning og højt humør. Før konkurrencen gik i gang, stod den desuden på den udskudte hyldning af teoritestens forfatter – Jan Carlsen – for at være blevet æresmedlem i KFD ved foreningens generalforsamling. Til de fremmødtes skuffelse var mængden af røverhistorier fra gamle dage dog stærkt beskeden.

Også effektmand Morten Kuld Jacobsen havde fundet vej til Frederiksberg med sin famøse kuffert indeholdende alle fodboldspilleres skræk: bunkevis af kort og sorte bøger, men i den harmløse ende også fløjter, mønter klistermærker mm.

Da arkene med de 35 1×2-spørgsmål blev delt rundt på bordene, var der dog et markant fald i humøret og en tilsvarende stigning i koncentrationen. Selv Darko Haramija var stille de næste 35 minutter. På trods af Jan Carlsens formanende ord om, at det var ren luksus at have et helt minut til hver kendelse, lignede hverken Darko eller dagens øvrige deltagere nogen, der for alvor var i deres rette element. Mængden af folk, der kløede sig i baghovedet, overgik i hvert fald mængden af scoringer fra både Liverpool og FCK tilsammen. Kun Jan Carlsen så for alvor glad ud.

Årets KFD’er er i chok over sværhedsgraden

Da alle opgaver var rettet igennem, måtte Jan Carlsen konstatere, at årets opgave måske havde været for nem. I hvert fald lå niveauet i KFD tårnhøjt over de øvrige dommerklubber, der havde fået samme test. Dette udløste bifald fra salen, men kom jo ikke som den store overraskelse.

På en tredjeplads med 32 rigtige var en genganger fra tidligere års topplaceringer: Torben Jensen

På en andenplads med 33 rigtige kom den rutinerede Orla Møller

Førstepladsen i år var et helt nyt navn: Med imponerende 34 rigtige blev KFD-talentet Victor Agerskov årets teorimester. Det udløste et stort bifald fra salen og en enkelt bitter kommentar fra talentchef Lars Møller om, at Victor i modsætning til de øvrige talenter faktisk er gammel nok til at drikke sin rødvin selv.

Stort tillykke til Victor Agerskov med det flotte resultat!

Du kan se, om du kan slå Victor ved selv at prøve testen her. Du skal faktisk have alle rigtige før du slår ham. Svarene kan du finde her.

Hi, I’m Kuzma Pavlov