KFD

Den store fest blev denne gang afholdt på Karaten, der har beliggenhed på Amager. Her mødte lidt over 60 glade KFD’er op for at hygge med hinanden. Selve formanden kom dog lidt senere end os andre, da politiet havde lukket ned for kørsel over broen, når en fra balkan skal krydse den.

Formanden ankom endelig, hvor hyggen allerede var godt i gang. Folk var allerede i gang med at spise og nogen havde drukket mere end andre.

Til aftenens underholdning blev det gode venskab mellem Niels og Bjarne sat på en prøve. Er der en mulig kemi mellem de to? Du kan se mere i videoen nedenunder.

Årets Talent blev Casper Bengtsson. Det er dog ikke kun som fodbolddommer at Caspers evner rækker. Hvis hans skulle have lyst til at skifte karriere, så kan han altid satse på at blive keglespiller. Til vores kegleaften, blev det godt nok ikke Casper der vandt, men han var “keglen” der havde flest point, her vandt Casper også en pris. På billederne nedenunder ser man Casper og Darko – som er lige høje og priserne Casper vandt.

Alexander Tobiassen talte til hele forsamlingen, hvor han blandt andet snakkede om hvilke aktiviteter, som vi havde lavet i løbet af året. Derudover snakkede han om, hvor glad han var for KFD. Alexander sluttede af med at sige, at han var klar på at tage videre i byen, hvor han håbede, at folk fulgte trop.

Talenterne takkede Darko og Lars Møller for deres glimrende arbejde og hjælp til at udvikle dem. Her var Lars Møller desværre ikke tilstede, da han var ude og rejse. Darko havde lov til selv at vælge en gave fra talenterne, og her valgte han selvfølgelig vinflasken.

Sidst på aftenen stod den på lidt underholende teoriundervisning. Her fik Kuzma formidlet en smule under hyggen, men blev hurtigt efterladt til sig selv, da de andre ikke var enige. Man kan næsten se skuffelsen i hans øjne på det andet billede.

Hi, I’m Mirza Hasanbasic