EM 2020 står for døren!

Det bliver en fest. Især hvis man har billet til Parken og holder med Danmark (hvem gør ikke det?).

Har du ikke fået billet til sommerens EM i parken, så er her en mulig trøstepræmie. Du har nu mulighed for at vinde billetter til en af Danmarks kampe i VM-kvalifikationen til efteråret. Alt du skal gøre er, at ramme flest rigtige i KFD’s EM tipskupon. Du skal blot gætte udfaldende af kampene i dette excelark. Når du har udfyldt kuponen og skrevet navn og dommernummer, skal du sende dine svar til kfdtilmelding@hotmail.com. Det koster ikke noget at være med, andet end nogle minutter til at udfylde tipskuponen. Kuponen skal selvfølgelig være sendt til mailen inden første kamp begynder.

Bliver kuponen sendt efterfølgende, gives der ikke point for de kampe, som allerede er færdig, eller kampe som er begyndt.

Held og lykke til jer alle! KOM SÅ DANMARK!

Categories: Nyheder